Wednesday, October 29, 2008

[ Project + Test = Happy ??]

hai~
hari ni, aku bgn amat awl sgt..purpose?? sbb nk setelkan project OM..tp, sbnrye smlam aku yg tido awl..stress teramat..xtahu nape ttbe je stress tu dtg..bile hangout ng mmber², its not that obvious..suddenly, bile lepak sorg² tu yg terase stress tu..agipon, aku agak stress sbb smlm test OM aku xperform as i was to be..or dlm kata lain, BELOW PAR !! whaddee..nk tau sbbnye ?? sbbnye aku rase, aku dh bace bnde² tuh dari last semester lagi..fyp aku kan tajuk ke arah situ..bile dh bace bnyk kali, mmg rase buhsan + mual..tp, test smlam bknlah mcm fyp aku tu..totally different..so, mmg aku xleh nk wat ape dah..

crite pasal test smalam, aku duk kat kursi blkng skali (3 akhir) area penjuru amat..so, aku dpt lah tgk org² lain buat test..mcm² gelagat ade..kelakar pon ade gak..tp test aku sndri pon xtau nk buat, nk tgk org konon..hahaha..tp tu lah realiti kehidupan..while i'm typing, angin amat kuat di luar..nk ujan ko jap agi nih..jarang benar ujan lps² subuh nih..tgu je lah ape jd nnt..habes² test, trus je ke Sitik tuk dinner..hangout dgn bdk² nih (ryas,nazmi,kinah,huda,ira,bib,ija)..tym nih, ok !! quite fun but not too funny..hurm..

balik² jek dari dinner, bkak pc tgk berderet dah org PM kat gtalk..komen psl gmbar aku dukung bdk kecik..nmpk cm aku dh ade gaye nk jd bapa nih..hahaha..ntah lah..ready ke x, tak tahulah..tp, dlm bnyk² msg yg ditinggalkan, aku tertarik dgn satu msg nih.."ko punye project e-mach dh siap??"..tym aku balik, dlm keadaan xberapa stabil sbb nk pikir OM, CE etc.. ttbe tnye projek e-mach, mmg aku xrply...bkn xnk rply, tp keadaan tu xmemberi aku ruang tuk rply..sorry..tah ar..jarang benar aku xrply msg org nih..tp smlm tu mmg aku x rply..tapi xpe..sorry!!..then, aku proceed skit ng 'kungfu panda' nk bg ilang tension kununye..buleh tahan lah...

after that, gi lah buat report OM..nono,mela, hana ng elin dh mntak dah part memasing..nk xnk, aku msti submit sumting by that nite..walupun dlm keadaan mamai + xde mood, gigihkan jugak diri nih nk buat sume tuh..hehehe..tapi xpe, tu tanggungjawab aku ng contribution aku kat grup..hurm..once completed, aku pon mule nk tido..tym tu baru kol 1206 pagi..b4 tdo tu, smpat lah msg org² yg ade presentation esknye (rabu)..walupun msgku tdak berbalas, tapi xpe..keikhlasan mengucapkan gudlux sudah cukup utk aku..hehehe..tym baru nk stat tdo, 2 msg bertubi² msk dlm hphone..whaddee..tym aku awake xnk lak msg..bukak², tgk satu dari 'EE Dinner' comittee..aku abaikan..satu lagi dari 'trett trett'..haish~..nk rply ke xnk nih ??..musykil²..aku decide xnk rply..

kol 4-430 alarm keep on ringing..aduh..nk tdo pon xsng..die suruh bgn buat pojek OM ar tuh..gigihkan diri gak bgn, gi mandi, smbung buat keje..on kan jek monitor, dpt lagi msg kat gtalk.."diorang nk tanye pojek emach ko"...satu lagi bencana pojek...buzy kan duk UTP nih ?? sorry dude, aku tym tu dh tdo..xdpt nk rply..so aku rply la kat hphone die sbb tym tu aku dh quite stable skit..hehehe..kire mood dh ok skit lah..so, guess what ??..hari nih, dean's list award ceremony..aku mmg tgu ke hari nih ?? tah lah..aku pon xbrape nk pasti sgt..hehehe..target aku tuk dptkan degree kat UTP nih, aku target setahun sekali dpt dean's list..alhamdulliah mission accomplish dari last semester..aku xtarget tgi sgt..just so so..

hurm..bnyk dh berceloteh + mengarut kat sini..tapi xpe..korg nk bace, bace lah..xnk sudah..hehehehe..btw, b4 aku tglkan arena nih, nih aku nk paste gmbar OM project aku skit..hehehe..asik cite psl OM project jek kan..nih lah project kteorg..kaji + merepek Iro-Iro Restaurant..nk promote skit ar skali restaurant tu..hehehe..
p/s: sorry Elin..gmbar ko xdek..hehehe..sape suruh gi Indon..tp bile souvenir nk smpai ek ?? hehehe..

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...