Friday, October 24, 2008

[wOndEr tEsT]

fuh..
tenet UTP mmg 'power'..seharian smlam xde tenet..nk bukak 'google' pon xleh..mmg menarik minat pelajar utk buat ulangkaji..xleh blah kan..??tp tu lah realiti..xsume yg kite nk bleh dpt..same lah mcm aku smlam, test E-Mach nmpk mudah, tp Quiz nmpk susah..tp xtahu lah sejauh mane kebenarannye, kene tgu result kluar ar..so far, aku agak kurang puas hati ar dgn performance test aku smlam..aku rase ade 'sumting' yg xkene..kurang tekanan yg buat aku rase cmtu..mksd aku kat sini, tekanan semasa amik test..berbeda dgn test 1, aku amat tertekan sbb striving to be the best..end up, careless mistake..so, 2nd test nih, xtau lah cmne kan..

enough..enough..enough..

smlam in history, 1st tym tuk final year nih aku buat 'PJJ'..klu xtau PJJ tu ape, tnye mmber2..lame xbuat..last skali aku buat tym 2006..tp smlm mmg style, bg aku, aku respect bdk yg tnye aku smlm tuh..desire to have the knowledge tu yg buat aku respect ng die..almaklumlah, kite nih kan kne mendampingi org berilmu..kire die pon ade ilmu, aku ade ilmu, korg ade ilmu, sume ade ilmu..cm nk off topic nih..mksd aku kat sini, walu ape pon stuasi, ilmu klo nk carik xdehal..teammates project e-mach aku pon nice gak..suruh dtg kol 10, dtg die pd waktunye..terharu aku walupun aku expect die xdtg..so, credit to Amir Ashyraf for ur outstanding efforts..

enough kot till here..
mls dah..aku bkn jenis suke bekias²...hehehe...

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...