Monday, November 10, 2008

[FinaL ExaM]

-Exam Exam Exam-

Maka bermulalah exam week UTP pada 10 November 2008..merupakan exam terakhir aku sebelum aku menamatkan pengajian peringkat ijazah dlm bidang Electrical & Electronics Engineering..insyaAllah..bila exam bermula, maka, makin singkat lah masa aku utk dihabiskan bersama² teman², rakan² & sahabat..

kekadang tu, aku fikir² sejenak, ape yg akan aku buat lepas² grad jek nanti ?? aku btul² mahukan pekerjaan di dalam PETRONAS..tp apa kan daya, aku hanya mampu menunggu..ade yg cadangkan aku supaya mendaftarkan diri di Pejabat Pendidikan Daerah (PPD) utk jadi guru sementara jika diperlukan utk sementara waktu ..sementara menunggu placement dari PETRONAS itupun kalo ada..1st tym aku dgr, mmg agak kelakar bunyi die..tp bile aku balik bilik, fikirkan semule, ade kebenaran di situ..

tp itu sume keje lepas exam nanti..utk exam kali nih, aku amik 5 subjek sem nih..4 subjek ade paper final..so, jadual paper aku:

  1. Electrcal Machines II :: 12 Nov :: 1430-1730 :: Main Hall
  2. Operations Management :: 13 Nov :: 1430-1730 :: Main Hall
  3. Corporate Ethics :: 19 Nov :: 0900-1200 :: Main Hall
  4. Industrial Automation & Control System :: 24 Nov :: 0900-1200 :: Multi Purpose Hall
ouh tidak !! kali nih, exam aku tiada di Chancellor Hall..maknenye, last skali aku msk CH time utp talent search..aduhai..aku actually, sedeyh sebenarnye nk dkt exam nih..bkn ape..aku tatau nnt ape akan jadi mase depan..cmner aku nk berhadapan dgn situasi tu..rakan² , kawan² & sahabat sudah pasti jarang berjumpe nnt..hurm~..tp life must goes on..

dgn kesempatan ini jugak, aku nk wish Good Luck to all .. rakan², kawan² & sahabat..selamat berjuang di meja exam..hopefully, lepas² exam pon, still bleh contact..lame duk di UTP..rase sedeyh gile..touching..haish~..hurm~

5 comments:

  1. thx dude..Good Luck je ke ??
    kih kih kih ...

    ReplyDelete
  2. ucap gud luck dkt jamel tp bukan tuk exam ... for other things =P arap2 jamel dpt jumpe bini yg bes asap.

    ReplyDelete
  3. cilaka u weizhu..i report natasya baru u tau..hahaha

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...