Friday, November 7, 2008

[FriDay m0rNinG]

pagi jumaat yg indah..walla~..baru je abis breakfast..tapau di v3..breakfast is important deh..hurm..jumaat arini amat merisaukan aku..aku pon xtau nape..ade test petang kang..aduyai..cuak pon ade..tp ade gak yg lebeh cuak, cuak presentation ar tuh..tp bukan aku..cool gile..respect²..so what's up??tah ar..pasnih igt nk stdy skit..prepare tuk ptg..after test nk grk kL semule..last week dh balik, dis week balik agi, next week ?? no comments..

di keindahan pagi jumaat nih, terselit satu realiti kehidupan tentang manusia yg pentingkan org lain dari diri sendiri..hahaha..org pnh ckp, better klo kite satisfy diri kite dlu before org lein..tp aku rase lain..aku suke puaskan org lain dlu sbb itu yg bleh memberi kepuasan kpd aku..pelik gak kekadang..die akan lebih puas & bernilai jike efforts ko tu dihargai..wa wa wa..tp masing² ade pendapat masing²..di pagi jumaat nih gak, sure ramai berpusu² gi keje, balik awal di ptg nye..stended jumaat..gmbar sekadar hiasan..hehehe

di awl pagi jumaat area pukol 12-2 pagi td, ade jek org pm gtalk aku psl coursework e-mach..mmg ade ketidakpuasan hati di situ..sbb markah yg die beri tu, bleh dipertikaikan dgn mudah..aku memahami situasi itu, tp, mcm mane nk buat??hurm..jumpe lah lecturer jap agi..hehehe..klo ckp aku totally x riso psl markah tu, tipu sgt tu..aku risau gak..tp, aku yakin, klo xde rezki kat markah tu, mayB tym final nnt ke..tym bebila lah nnt ade lah die nye recovery..tu pndapat aku..tp kite masih punya hak tuk mempertikaikan bende tu..sinc generator wake up call dh berbunyik, kne stop skit lah..klo sng post lagi next time..

to all yg ade test,presentation etc. wish u all GoodLuck~

2 comments:

  1. mmg kagum dgn ur post frequency

    anyway, have tagged u

    ReplyDelete
  2. kagum ape nya edwin ?? xde ape yg best kot .. like a diary only lorr ...

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...