Thursday, November 13, 2008

[fRiendsHip is pRiceLess]

p/s: Post nih agk emosi + weird..jgn bace klu xnk bace..

13 November 2008 Jam 0912

semalam paper E-Machines II..
overall, aku nye care jwb aku rase below par lagi..
tym aku nk jwb tu, aku seperti ade buat salah kat sorg tu..
mmg aku xtnjk secara fizikal aku bengang + emo ng die..
tp aku buat dgn care yg aku sorg jek tahu..aku tak tahu nape..
tp tym aku buat tu b4 gi amik exam, aku xrase ape² sgt..
once balik dari xm hall tu, aku pk² ape salah aku previously smpai aku xleh nk perform tym exam tu, aku rase one of the factor ialah aku ade buat salah kat org & aku xsempat nk mntak maaf kat die..buat salah nih, xsemestinya die btul² igt aku besalah, tp aku rase aku yg besalah..
that is the humble of me..

next is Operations Management paper..
which mean for today..
dari smalam, aku try to reach org yg aku rase aku ade buat salah ng die..
but keep on failing failing & failing..
aku ade terbace buku kat lebri psl Stress Relief..
org stress die ade tendency nk makan bnyak & salu terjage tym tdo malam..
yeah..
smlam aku tido amat x nyenyak..
aku terjage bnyk kali di awl² pagi..
aku try tuk reach die (call) tuk explain or mntak maaf..
weird weird..
tp, keep on failing failing & failing..
sbb tu gak, aku nk study tuk OM cm ape tah..
ape aku nk study, mcm xleh masuk..
ade satu tembok besar, yg menghalang aku utk ilmu tu smpai ke minda aku..
aku try lagi pagi nih..
but keep on failing failing & failing..
keadaaan skang amat tertekan skit..
stress skit..
tegang skit..
tp aku je rase cmtu..
nih kelemahan aku..

kpd org yg memahami, pls pls pls, i beg ur help..
hopefully it ends b4 i take OM exam this afternoon at 2.30 PM..
otherwise, haish~...

Thank You..U save my OM..Really Appreciate it.. :)
1345 Hours - 13 November 2008
settle

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...