Sunday, November 2, 2008

[haRi² eMosi]

Jam 2150..Ahad..

seharian aku struggle buat report Soft Cover & Technical Report utk FYP..actually dari semalam..pelan² kayuh, lelame siap gak..berkat kesabaran, sokongan diri sendiri, keinginan tuk lebeh dari org lain, keegoan seorg lelaki berjaya membuatkan aku tabah menghadapi cabaran utk membuat report² tuh..alhamdullilah..tp hari nih, x semeriah hari² sebelumnya..kenapa??siyesly aku pon xsure..dari pagi tadi, ntah nape ttbe aku suke sgt emo²..sian kat org² berhampiran yg terkena tempias² emosi disitu..tp tu lah yg aku pelik..bile aku fikir²kan semule, mmg pelik perangai aku lately...stress ke ?? lonely ke ?? ape ke ??..hanya diri ini je yg tahu..

dgn itu, di kesempatan nih, aku nk mntak maaf gak kat org² yg terkene tempias emosi² di siang hari td..kpd Fared, xpsl² kan ko kene main ng aku smpai ko yg emo..sorry dude..kpd Nik Farhana, aku pm² ko, then ko rply siang td, aku saje jek xnk rply semule..sorry sorry..kpd Aju, elok² ko ajak aku men bdmnton, ttbe ko lak jd mangsa emosi aku..sorry sorry..aku memohon ampun maaf kepada semua termasuk lah makhluk² lain yg aku PM dari pagi td..sahaja PM tuk menghiburkan hati lara..dgn ketiadaan YM, mmg mangsa² aku dari gtalk list aku jek..so, kpd sesiapa yg rase aku tidak PM tuh, mayB aku mmg btul² tgh emo dgn kalian/kamu/awak/ko/etc...

pagi berganti petang, petang berganti malam..itulah rona rona kehidupan..petang berfutsal di parking V4..mmg style..sbb lame xmen..dpt lah mengekeng Jebon sebnyk 2 kali..terharu aku disitu..dgn kemasukan Jimmy + Kiwi dlm permainan tu, menjdkan keaadan makin tidak terkawal..btul ke??aku xsure..penat berfutsal, perut berbunyi..pekena nasik lemak mmg berahi..selepas selesai semuanya, pergi lah ke tmn maju tuk binding report..alhamdulllilah, berjaya..COMPLETED..hanya Wong jek yg PM mengucapkan kate tahniah..trimas taukeh Wong..hehehe

=trett trett=..tertanye² kah anda gerangan si dia ni ?? siyesly, aku pon xtau ape status terkini.. maklumat lmbt smpai..xleh nk wat ape lah kan..hehehehe..tgu je lah kemunculan post =trett trett=..adios..~

1 comment:

  1. oh, sorg je ke wish? meh aku wish gak, tahniah!

    dh siap ni, means mkin dkt la time ko nk tamat blaja kt utp neh..\o/

    tggl final n presentation je la kn?

    all the best, then~

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...