Sunday, November 9, 2008

[i wAs taGged by EdWin]

since..Edwin dah tagged aku, meh sini nk wat gak cm ne Aishah buat..hehehe..nih aku ikhlas mengaku jujur pada diri aku nih, sume statement nih, lahir dari hati aku yg ikhlas..amik mode jap..

...7 items psL diri aKu...
  1. Seorang yg suke menghargai & dihargai..once aku appreciate bende tu, mmg aku jage btul² temasuk friendship, bende² fizikal etc..
  2. suke bersukan kot..anytime, anywhere..kekemasan persekitaran aspek penting..
  3. x suke kene tipu & di tipu (same maksud) ..tp suke si penipu tuh (kkadang)..once aku tau aku ditipu, aku mmg akan 'BANNED' org tu ..
  4. aku xsuke org tido atas katil pd waktu malam sbb aku xleh tdo kecuali atas katil sndri kot..tp Ezora dh tido dh..ampeh tol Ezora..
  5. caring kot..aku mmg caring..siyesly aku caring..klo korg rase aku kurang caring ng korg, maknenye, korg lom capai tahap tuk dpt ke caringan aku tu..
  6. pendiam, bnyk ckp..contra kan..tp ikut environment..adapt to situation..tp salu ssh nk adapt..
  7. Ade seorang rakan yg most of the time aku anggap die sahabat aku..rakan dlm senang..sahabat dlm susah sng..tatau ar die anggap aku ape..tp, die lah org yg paling best antara kawan² yg aku ada..dlm bnyk² kawan yg aku ada, die lah org yg pelik bagi aku..die ade x-factor tu..sume bnde, aku akan gitau die dlu..thx u very much..aku suke cite ng die sbb die pelik kot..tp siyes die antara mmber² aku pling best..
...7 items psL Edwin...
  1. Pemalu, cool, respectful..mmg best ade ciri nih..but be fair will do..hahaha..ke u control lebih Edwin..so Edwin sorg yg CONTROL..
  2. Satu² nya chinesse yg x pnh pinjam esemen, homework, project aku..xmcm Zhia Howe, Wei Zhu & Joel..hahaha..
  3. Ade 'awek' yg sentiasa support die..Jealous aku sbb booth EDX sebelah die..booth die cantik..booth aku hampeh..
  4. suke bwak bag..then, bag die msti jtuh smpai ke ######...smbil bawak btol air yg besar..cool but no so macho lorr..
  5. makhluk yg paling senang nk ajak gi BBQ EE04 early of semester dlu..thx man..
  6. senang tag along..die very friendly..
  7. bajet the hottest guy in UTP..that sux..
p/s:
siyesly, tu sume ikhlas dari aku..nih antara post aku yg paling ikhlas aku pnh buat..gile ar..

7 comments:

  1. dier x pinjam tp dier copy gak!

    ReplyDelete
  2. LOL....
    so funny.
    ye la..x pinjam tapi aku copy gak haha
    aku xde botol air besar
    aku x bajet hottest guy in utp
    aaa

    btw, the font u used i x boleh baca dari com aku..wz gak. kene copy paste dlm notepad dulu baru dpt baca.mayb font tu special sgt kot.

    ReplyDelete
  3. des y
    nk sngt font berjenis bagai
    pki aje Arial

    ReplyDelete
  4. aiks..asal tu Anonymous..emosi detected..hahaha..dh die bagi option, pilih lah mane ade ...

    to Edwin..tu ape yg aku rase..rase² cm nmpak jek..to ko mmg hot kot..hahaha..

    ReplyDelete
  5. sungguh baik sahabat yg membantu decorate booth hang tym edx,booth hampeh is not his fault yah..

    ReplyDelete
  6. atuyai..terlupe aku di situ..kredit kredit to hanep..

    ReplyDelete
  7. caring?
    wahaha..
    memang ko caring..erks~
    tp jage2, jgn trlebey caring sudey..
    de yg trsalah pk laen lak tau nnt..
    nnt akan mengecewakan perasaan org itu..
    ngeh3
    yg penting bukan aku..
    sbb aku kenal sgt da ko..
    aha~

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...