Wednesday, February 4, 2009

[aRsHaviN]

:: ANDREI ARSHAVIN ::

ade org pnh sound aku dulu...ARSENAL mane amik player yg dah sedia ada TOP bwak masuk dlm team...ARSENE WENGER pencungkil bakat bakat baru...Theo Walcott, Ramsey, Fabregas, bla bla bla...dicungkil...

January transfer window...baru end je kot..(aku noob skit time frame die)...ANDREY AHMAD ARSHAVIN (dlm gambar tu) diumpan oleh Arsenal utk jd mid kat tgh tgh padang ar tuh kot...mamat nih umur die 27 tahun pada 2008...mude agi tu...kalo plyer MALAYSIA ar...well developed...but not well developed...STAR player utk Rusia time EURO 2008 lepas...

aku kisah ape die ade tu ade nih kan...lantak die lah...just nk bakar + bahan + nk menebus maruah koyt...Arsenal & Chelsea amik gak plyer dh well developed...tu jek...sekian..

p/s: thx to wadieq sbb ajar aku buat stroke tu...

2 comments:

  1. wah.. ada nama aku.. sib baik aku ajar.. kalau aku suruh google je mesti ko sumpah seranah aku kan ?? haha

    ReplyDelete
  2. wadieq:

    pergh...pandai na ang tilik ape aku nk wat..gile ebat...so be ready for the next question anywhere anytime...

    p/s: ape gne keje intel klo html basic pn tatau kan..tmbah tmbah keje pg12...

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...