Thursday, February 5, 2009

[fArT & tEst]

:: The Art of Farting ::
Seorang calon untuk suatu jawatan Pegawai Tadbir Diplomatik tidak sampai seminit tiba-tiba keluar dari bilik temu duga. Rakan-rakan yang berada di luar pun bertanya,
“Eh!!!Cepatnya ngko keluar? Kenapa?”
Jawab calon itu,
“Aku dapat jawab soalan yang ditanyakan dgn betul jadi aku boleh keluar awal”.
Tanya rakan-rakan lagi,
"Wahhh!!Bestnyer ngko,soalan apa?????”
“Senang jer soalannya, pengerusi sesi temu duga tu tanya aku, Engkau ker yang kentut ni???"
Aku pun jawab la,
“Ya tuan, sayalah yang terkentut tadi!!!” Pastu dia suruh aku keluar!!!!


:: PETRONAS Ability Test ::

..ramai tnye aku psl nih dari pagi td..
[[ written test ]]
..tajuk bebas..
..ikut naseb korg ar dpt ape..
..simple jek..
[[ ability test ]]
..part 1 cm pemahaman text..
..3 pilihan Yes, No, Can't Say..
..part 2 ala ala tricky skit..
..xde ar IQ sgt tp kene kire kire..
..both part ade timer kat dpn korg tu..
..abes mase window tutup xksah korg dh abes jwb ke blom..
..preparation tu, xperlu sgt kot..
..xrelate ng study pon..
..hopefully membantu..
..Good Luck..

14 comments:

  1. patut ko xyah bgtau pape pn.hahah kejam aku.tau la aku produk reject pet

    ReplyDelete
  2. aku pn rase cmtu gak..klo aku gtau..nnt dorg lepas ke SI..makin tipis lah peluang aku nnt..tape tape kite gitau luaran je..jgn gitau soklan ape yg trick tu..tu yg ramai kantoi..hahaha

    ReplyDelete
  3. Robo :: aku lupe nk tmbh..utk PTD test tu..klo dpt inteview, amalkan the art of farting okeh..hahahaha

    ReplyDelete
  4. eh nape buat ability test? sblm ni x buat ke

    ReplyDelete
  5. wei zhu:ability test budak july.gile awl.x adil!woooooo

    jamel: sak ess...hahah anta mail ppm cpt2,kang budak july masuk.pdn muke kes kes

    ReplyDelete
  6. Sak gile man ... kene ade mentality to prep kalo2 budak july dpt masok pet earlier than us da .. its so unfair.

    ReplyDelete
  7. ROBO: ko nye psl ar nih..
    WZ: dont worry wz..u kan bapak ayam..
    WADIEQ: sat sat..mlm kang aku wat..dont worry..

    ReplyDelete
  8. ko ar jamel.abes ar plan kite.confem terjejas,budak july kaco.ahah

    ReplyDelete
  9. wz: i mean bapak ayam = org jual ayam tu lah..bkn 'chicks'..dem la wz..otak kuning..hahahah

    ReplyDelete
  10. otak saya biru je .. tak layan kunengs~

    anyway, saye rindu chickz gak sbb lonely duk rumah seorg..

    p/s: why the hell i go jual ayam? ape kaitan ni! tak bek tuduh aku tau!

    #mirc /slap jamel 2 kali

    ReplyDelete
  11. wz: rindu mirc gak..hahahaha...

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...