Saturday, March 14, 2009

[uPdaTe@hEcTic]

:: Update ke ?? ::

setelah lame tak menulis di blog nih, aku kembali utk membuka bicara..disebabkan kesibukan aku mengatur strategi kerja di pejabat membuat aku kerja tak tentu masa..kene run sane, attend meeting sane, jumpe supplier sane, siapkan design, nk kejar project schedule, kekadang tu mmg hectic...


seperti sedia maklum, UEFA Champion League telah proceed ke quarter final..walupun kali nih, aku x mengikuti sepenuh seperti zaman belajar di UTP, aku masih mampu menonton gol gol melalui saluran 811 Astro setiap pagi b4 gi keje...mmg kali nih, bola sepak eropah, aku jarang amik peduli sbb tiada kaki seperti di zaman UTP dlu...

berbicara mengenai bola sepak, aku terpanggil utk mengulas sedikit mengenai UTP Soccer League..cube lihat di blog Urawa Reds Diamond...Urawa ialah team final year final sem...sepanjang aku mengikuti UTP Soccer League, tiada satu pun team budak final year yg jd champion..paling gempak pon, Floydshohrat yg smpai FINAL..betulkan aku kalo salah info...

nk kesian kat Urawa pn tak gne gak..nk tak kesian pon tak gne gak..aku mmg dh agak, mmg sukar dorg nk pegi jauh walupun dianggotai oleh tonggak tonggak import etc..the reasons ?? mayb alasan aku nih tak munasabah...bg aku alasan utk menidakkan ketidaklayakkan dorg ialah over promotion..over gedik...bla bla bla...padahal xde kene mengene pon...bagus tindakan ade blog tu....utk menyampai kan sesuatu...tp tu bukan masalah utama dia...there must be something wrong in the field in fact...actually, aku xksah dorg tak layak pn...yg buat kelakar skit, dorg tak menang lawan staff...tu mmg aku musykil...

jadi, anda renungkan lah pendapat aku yg x seberapa nih..mayb ramai akan condemn..tp aku xksah kot...so to all players, get ready for the huge event such as FYP bla bla bla...congratulation anyway...

2 comments:

  1. suke! suke! suke!
    Picisan cam menang 3-1 je ngan Staff season lepas.
    mari kite gelakkan mereka, bak kate jamil "padan muke"

    ReplyDelete
  2. panas gile ko roshan..tenang sudah..hahaha

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...