Monday, July 20, 2009

[pELiK]

:: [p][E][L][i][K] ::

Kepala aku rase sakit sangat ... berat sangat pon ade gak ... tak cukup tidor agaknye ... mmg tak cukup tidor pon ... hmmmm ... hahahaha ... dari reaksi 'L' lately, die mmg ade masalah ... aku assume jek nih ... esknye nk keje ... tp aku mmg tak sedap hati tgk 'L' cmtu ... dari aku rase ngantuk sgt smpai lah aku tak rase ngantuk ... aku cube call 'L' beberapa kali (agak berbelas lah jugak) ... tp tidak diangkat ... akhirnya, aku mengambil wuduk utk menenangkan diri ini ... tiap jam aku cube hubungi 'L' tp tidak berjaya sehinggalah jam 0655 semase aku otw nk ke tpt kerja baru lah 'L' mengangkat dgn nada tidak bermaya ... hmmmm

kenapa begitu awal aku ke tempat kerja ?? hmmm ... aku ke sana sbb aku dipertanggungjawabkan utk mengatur cara meeting utk SKG-14 utk DRP ... nnt nnt aku cite ape maksud semua acronym tersebut ... seawal itu aku terpakse bertolak semata mata utk setup meeting room kat situ … meeting nye die Menara Dayabumi … MISC nye meeting room … amat style aku rase … meeting dari 8 pagi sampai lah 5 petang ...

Kerana aku rase amat stress dan serba tidak kene dgn ‘L’ … kerja lagi … aku membuat keputusan drastik utk berjogging di Kg. Baru … inilah pertama kali aku berjogging di sini … hanya utk menghilangkan stress … kalo sebelum ini, aku hilangkan stress dgn makan dgn banyak, kali ini, aku hilangkan dgn berjogging … sebab nya, aku tidak mahu dekat dgn handphone aku … handphone aku amat berhantu …
Malam ini, aku rase amat penat … aku rase amat letih … amat pening … utk ‘L’, jika anda membaca post ini, sedarlah bahawa saya amat menghargai anda … anda adalah yg paling terbaik penah saye jumpe kerana tak ramai yg memahami saye … terima kasih utk semua ini … tidak sia sia saya dapat kawan seperti ‘L’ … hurm … appreciate it very much …walupun aku mempunyai masalah tersendiri, aku tetap mendahulukan 'L' ... sbb aku percaya masalah aku akan selesai tersendiri ... jika 'L' mengetahui, hmmmmm ...

3 comments:

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...