Monday, August 31, 2009

[BeSt]

:: BEST ::

uRghh..it's a long weekend this week..hectic ke ?? hmmm...let me describe the weekend in 3 different parts which are FUTSAL, LEISURE & YAMCHA !!!

Part 1: Futsal
lame sudah aku tak berfutsal dgn bdk bdk nih..since when ?? ade la dlm 4 mgu sepengiraan aku la..sbb aku minat btol smpai satu tahap aku membelakangkan minat aku nih, aku nekad this week aku organize 2 game futsal...Jumaat malam sabtu, another 1.5 hours game...the game was superb..i mean dpt main dgn bdk bdk nih, mmg superb..player jemputan malam tu ialah Ong Hee Siang...he he he ...Sabtu malam ahad, another 1.5 hours game...player jemputan malam tu ialah Robo (UTP friend)..come along from Melaka to KLIA due to work commitment..left out the KLIA things to Lukas...die mmg siot...dtg men futsal tnggalkan Lukas sorg sorg keje...damn u Robo...outcome of the events ?? superb..tak terkata best..amat penat..enjoy gile...btw, player malam tu antaranya ialah Arsharil (Arshavin), Arjen Halif (Alip), Safee Sali (Mazlan), Park Ji Rul (Arol), Van Der Bob (Bob), Steven Faris (Adikcik), Michael Robo (Pekro) & Amir Yahya (aku la) .. ha ha ha .. yg tertinggal sorri Ok !!

Part 2: Leisure
Futsal tu sume di malam hari..ape lak aku buat siang hari ?? tido tido tido ... lame gile tak bgn lambat di kala weekend...so, this weekend selepas penat berfutsal, mmg best + nikmat gile tdo siang ...pergh...enjoy gile..dpt tgk tv bnyk cerita...bnyk gile drama + program tv lain yg diulang (astro kan)...dpt gi bazar, tgk tv, makan buke kat umah...amat leisure & motivated...ha ha ha...paling best aku rase tym nih, dpt tgk tv laa...lame gile tak rase cmnmih...rase cmne ?? rase dpt duk umah tak kuar umah weekend, duk dlm umah tgk tv dari pg smpai ke petang...

Part 3: Yamcha
WoW~~!!rentetan aktiviti futsal tu, Ahad malam Isnin, kteorg lepak kat mapley feveret la...tgk bola..lame gile tak rase cmtu...dpt tgk EPL kat mapley mmg masyuk gile...berbekalkan kopi tarik 2 cawan + sekotak wingston merah ... mmg style gile lepak kat situ borak borak...masyuk beb...lewat malam skit, dpt lah lepak kat Uptown Seksyen 24...mmg cuci mata la duk situ...yg tak best nye, penat nk bejalan..tp mmg masyuk...masing masing masuk air...ayat "Jangan Tido" mmg takleh nk terungkai lagi dah...ha ha ha...
Overall ??? Weekend kali nih BEST !!!!!!
Nota kaki:
Gambar tu tade kaitan kan ?? mmg pun ... ape kene ngene gambar tu ?? nnt aku cite nex post !!!

3 comments:

  1. sekotak winston merah?
    bc nih --> http://drmaza.com/home/?p=468

    ReplyDelete
  2. adoi la anep oi ...
    mendulang paku sirih ...
    kate org ...
    ang pon tak de lebih ..
    ha ha ha

    ReplyDelete
  3. bgs la tu...enjoy ur weekend.
    semoga weekend yg m'dtg pon akan enjoy.
    x gitu? haha~

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...