Saturday, August 15, 2009

[dAy 2.1]

:: Day 2 @ UTP part 1 ::

actually bnyk bende aku nk cite utk 2nd day @ UTP nih ... dari tuhan aku datang dari tuhan juga aku pohon keampunan jika kekurangan aku menyebabkan org lain terseksa ...
tp aku post yg nih saje sbb, mood aku gile gile jatuh lepas aku dpt sms yg ini ...

"bgslah. if ko pkir mcm tu. aku pun smlm masa tnjk sms xckp bnyk sb dia ckp dia xksh dh psl ko+xnk dgr pape. Aku pun xleh nk ckp pape sb ko gak yg kata xpyh tlg."

direct Quote tu aku hamek ... satu je aku REQUEST !!!

"JUSTIFICATION behind the STATEMENT"

3 comments:

  1. 1st of all,i xde niat nak msuk cmpur dlm hal ni.
    but as a fren,i rasa i ada hak utk menegur apa yg patut dan apa yg tidak.

    wlupon i xtau cter sbnar,i juz nak pesan yg "there's a tyme wen people need their own space and kita xtau apa masalah org...diorg bole ckp apa sj psl kte as long as kte tau tmpat kte di mana..bnda yg paling pasti dlm dunia ni adalah, 'People can change!' Doa je la semoga u dpt kebahagiaan yg mcm dlu tu semula..."
    AMIN.

    ReplyDelete
  2. period ke cik abg oi?
    asik emo je lately, hahahaha

    ReplyDelete
  3. err..
    anep anep anep..
    tau la QC..
    ampeh lol..

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...