Sunday, September 27, 2009

[diCopEt]

:: Perompak vs Penyangak ::

[Event]
Friday Nite Futsal Fiesta !!
[Date]
25 September 2009
[Venue]
Sport Planet Subang Grand
[Members]
Jamel, Libau, Rohan, Robo, Choong, Har, Ayen, Medeh, Achap, Sho, Najmie
[Summary]
... dalam lebih kurang pukul 1030 - 1100 malam, beg kami telah dicuri dipercayai ketika kami sedang bermain futsal dan barang barang yg telah hilang adelah seperti dompet, kunci kereta, handphone, jam tangan, etc. seramai 5 orang telah menjadi mangsa dan laporan polis telah dibuat ...
[Photos]***speechless***

4 comments:

  1. aku da pernah kena bai. kat situ gak aku kena. kalo maen futsal espeseli kat sports planet subang/sunway, better simpan barang dalam court. ade org duk luar jaga pun terleka tak pasan barang kena amik.

    ReplyDelete
  2. itulah pasal ... siot tol ... dak dak dari jauh lak turun situ nak main ... tak pasal pasal je kene ... dh lah first gath futsal ... ampeh tol ...

    p/s: aku link blog ko oK !!

    ReplyDelete
  3. toO bad.. ur posessions ilang x jamel?

    ReplyDelete
  4. raihan: ... alhamdullilah ... tak hilang ape ape ...

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...