Wednesday, November 18, 2009

[FiRe]

:: Fire Drill @ KLCC ::
urRghHh ... from 830 AM sampai la 915 AM patut nye aku ade meeting @ 9 AM ... tp discussion dari 830 AM tu drag smpai la timing utk Fire Drill KLCC ... OMG ... dari floor 44 kot ... sebbaik turun 2 floor jek ... sbb dari floor 41 / 42 boleh nek lif direct ke bawah ... hi hi hi ... kalo btul btul emergency tuh, mmg dah rentung sume tu ... bos aku siap berkata "nih kecemasan yang tak cemas" ... hadoooiii ... tp sian gak kat certain bdk bdk dept kteorg temasuk bos bos kteorg yg tersalah info terpaksa menuruni tangga dari tingkat 44 ... ermm ... tak sure nape jadi cmtu ... but, as an overall I would say we were failed ... seryesly ... I was thinking even nk wat fire drill, come on la, smoke out la skit kan ... he he he ... nway, dah abes dah pon ...

2nd thing, aku cukup tak puas ati ng Tuan Polis tu ... info die salah kot ... nape die nk menang gak ... walaupun aku cube direct die ke jalan yang benar, die tetap tak nak ngaku kalah ... walau fakta die aku dh counter, die tetap nk menang ... ape kess ?? tapi cerita die mmg style in term of experience yg die cite lah ... antara nya ialah, tym bomb threat drill, kat Menara CitiBank, dorg btul btul buat bunyik letupan dgn asap palsu ... cmne mksd nye tu ?? aku pn tatau ... tp aku bengang agi nih ... ha ha ha ...

... ape yang pasti, hari ini amat enjoy dgn fire drill yg tak berapa nk thrill ...

4 comments:

  1. owh..kitorang belaja, arkitek tu proposed, kalo tower 1 terbakar, korang bleh discharge kat tower seblah as escape route gune sky bridge kat tgkt 41/42 tu...xeh?

    ReplyDelete
  2. erm .. mmg laa .. itu kalo on fire emergency .. whereby only 1 tower will be evacuated ... kalo both towers have to be evacuated, ha ha ha ha ... cmtu la jadi nye ...

    ReplyDelete
  3. nape gmbar tu xde cred to aku pon??ni yg aku nk pns neh hahaha

    ReplyDelete
  4. nina: since ko dh komen, automatically org tau gmbar ko kan .. :p

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...