Tuesday, November 10, 2009

[haddooii]

:: haDooIii ::

erm ... actually, aku tade idea nk update ape since dis week quite busy skit and dull week kot (cam tipu jek kan) ... everything cm bese jek ... xde extraordinary ... in fact, tomorrow & the day after, Skill Group aku ade workshop utk new discipline ... urgGhh ... cm best ... cm bosan ... tapi best kot ... sebab aku dh follow up since pre-engagement dgn members of the workshop ... tak ksah la ... itu urusan kerja pon ... nak tanak kene buat gak ... so, I'll be out of office again ... grrrRrrr ...

smalam, hari Isnin ... aku dpt call dari company lame aku kerja dlu b4 aku join current company aku nih ... walupun aku kerja kat situ tak lama, tp bonding as friend tu mmg kuat agi ... kalo dlu, aku sub-con ... kali nih aku client ... tak abes2 lawak tu jek dorg duk bahan kat aku ... hadooi ... actually, dorg call ajak aku men futsal ... company tu ade weekly futsal nite outing ... so, aku join sekaki jek ... main kat Shah Alam ... after main, trus shoot Seksyen 7 lepak lepak then baru aku balik Kampung Baru ... overall event tu quite oK !!
**gambar nih tym aku keje as E&I Engineer kat company tu ... tgh buat design tak silap aku utk Tangga Barat ke Melo Laho tym nih**
then, nk cite ape lagi ?? seryes aku tade idea plus tade new pics yg aku ter'snap' ke ape ke ... seryesly lately, life aku amat bosan skit ... bukan bosan ... tp slow in term of progressing ... just few days back, aku dpt SMS ... erm ... aku berharap sangat yang everything akan kembali oK ... aku tau mayb takkan kembali seperti dlu ... tp, aku still mengharap yg terbaik sbb aku mmg hendakkan yg terbaik ... aku rase, pembaca itu faham ... tape lah ... just my few cents ...

2 comments:

  1. jiwang gle ah mamat nih,
    harap itu la,harap ini la,
    ayuh nyanyi lagu "harapan" nyanyian fazli zainal bersama2,lalalala

    ReplyDelete
  2. ha ha ha ..
    ape daa anep oit ...
    tak penah dgr aku lagu harapan tu ...
    jiwang gila ang weh ...

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...