Saturday, November 21, 2009

[mApLeyinG]

:: Mapleying ::
Khamis, 19 November 2009 ...
Lepas jek abes meeting SkG-12 Forum kat level 40 nye meeting room, terus cm ape tah ... actually, plan die cmnih ... kteorg (all planners) termasuk senget senget ... plan nk gi tgk 2012 pukul 5:30 kat TGV KLCC ... somehow, meeting tu habes lambat ... so, activity tu kene cancel ... aku igtkan nak naik atas cepat kemas kemas then nk blah terus sbb dh plan nk lepak reramai since tak jadi tgk 2012 ... tapi, tersangkut lak dgn komitmen lain kat atas tu ...
last last, dlm pukul 6 lebih gak baru aku dpt turun ... punya la bengang sbb tak dpt tgk 2012 aritu, kteorg decide nk lepak tp tak tau kat ne ... so, aku suggest kat Pelita near Ampang Park tu ... cm style gak lepak situ lepas keje ... mmg style pon ... kalo dh lepak reramai tu, mmg sorg sorg mulut tak reti nk tutup ... ha ha ha ... layan kan je la ... anyhow, nih first time lepak lepas keje ng bdk2 opis kat mapley ... kalo tak, layan foodcourt la ... KFC la ... sume nk berhawa dingin ... as an overall, ok lah sbb impromptu nye event ... part paling best ialah part Sharing Session ... sharing la sangat kan ... he he he

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...