Tuesday, November 17, 2009

[sOrrY]

:: I'm Sorry ::

erm ... seryesly aku duk sorg sorg kat umah nih sbb osmet aku gi Low Yatt ... aku follow semalam jek ... harinih mmg aku plan tanak gi memane ... lps update blog around 7 PM ... solat sume bagai, then aku tapau kat bawah ... alhamdullilah ... hujan membuatkan aku kelaparan ... selamat nasi goreng kampung + telur mata & mee goreng basah + telur mata ... syukur dgn rezeki tuhan ... selesai makan, tekan tekan remote astro, terbukak cerita Bahang Ravina ... 5 STARS utk lesson learnt cite tuh ...


so, what actually aku nk update nih ???
erm ... basically, to be frank, aku nk mntak maaf kat sume org ... kat bdk bdk GTCM ... kat bdk bdk futsal ... kat bdk bdk SG ... kat sume lah senang cerita ... utk GTCM, aku rase Ain paling teruk kene dgn aku ... then, Shira ... kan aku consultant korang ... sian tak pasal pasal tekena kelancangan idea idea aku yg bernas dan panas ... sorry bebanyak ... kat bdk bdk futsal aku lak, to Bob, Begau, Arol, Acik, Ungku, Alip, Gemok (mmg nama panggilan) & the rest, maybe lately the way aku main, buat korg tak puas hati especially lepas kalah RM170 last 3 weeks ... then, last week kalah lagi ... simply because aku tak tamak (isi tersirat) ... lesser time were given to hang out with you guys ... sorry bebanyak gak ... kat bdk bdk SG, sorry sbb aku tak datang ari Isnin malam tu atas sebab sebab tak dapat dielakkan ... to all generally, mintak maaf bebanyak ...

kenapa tetibe aku camnih ???
ha ha ha ... aku pn ta tau ... actually, aku dh pikir bende nih since aku kat office agi tadi ... but then, tak terucap aku dibuatnya ... so, di kesempatan ini la aku rase seswai utk aku buat cmnih ... hMmm ... kekadang tu aku percaya, walau jahat mana manusia itu, kite kene maafkan dia ... walau baik mana pun manusia itu, pasti ade kesilapan die buat ... berasaskan itulah, aku post yang ini ... thank you !!

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...