Sunday, February 28, 2010

[eLniNo]

:: KL Hujan Lebat ::

Skema tak tajuk die ?? haaa ... inilah realiti akibat pemanasan GLOBAL ... fenomena El-Nino ... hujan & panas tidak menentu ... waaaa ... kesan rumah hijau ... nape amat saintifik gile ??? jeng jeng jeng ...

setelah kenyang makan di rumah, akhirnya, aku bergerak ke Kuala Lumpur (aduh statement) ... seawal jam 3:30 petang aku sudah menaiki kereta dan bergerak ke Kuala Lumpur ... matlamat asal ialah hendak menghantar adik aku ke Stesen Bas Pekeliling ... alang alang on da way kan ... sampai KL jek, hujan lebat gile ... ampeh tol ... tapi rahmat tuh ... mmg kali nih bagi aku amat lebat ... aku dgn penglihatan yang terhad, gagahkan diri gak bergerak ... tapi, paling aku risaukan ialah kereta aku kotor sebab semalam baru jek basuh ... atuyai ...

berikut adelah imej entiti yang aku cakap kan tu .. lebat kan ??? kenape ?? tak caye lagi ke ??

bukti 1 ...bukti 2 ...
dalam lebat lebat tu, sempat gak aku singgah Tesco Ampang ... deym btol lah ... saje je singgah situ nak beli buah + roti skit utk dinner ... skang aku kalau boleh ... diulang, kalau boleh ... taknak amik heavy dinner ... cukuplah heavy dinner aku di kala hujung minggu ... hek hek hek ... silap ... keh keh keh ... kite tgklah keputusan die minggu nih camner ... hu hu hu ...

dalam pukol 6:00 petang ... aku keluar sekali lagi ... tapi kali ini dengan matlamat berbeza ... aku ke Tasik Titiwangsa ... pergh ... stylo gak situ ... saje gi situ sebab nak jogging ... dapat lah jog satu round pastu kaki krem ... ampeh tol ... sebbaik tade awek usha ... kalo tak, tak TERRY lah ... ha ha ha ... anyway, I'm back to KL and ready to work tomorrow ... (sedia ke ?? ntah lah)

2 comments:

  1. wah, xaci hujuan, kat kb gila panas!






    http://fitridzulkifli.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. KB panas ?? meh turun kL ... aha ha ha

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...