Friday, February 26, 2010

[FuTsaL]

:: Futsal ::

jam skang kol 3:03 pagi ... baru balik futsal & terus mandi bukak laptop ... pukul 3 tadi as usual, alarm awal pagi berbunyi ... terkejut gak lah ... so, pepagi nih, xnak cite bnyk sgt ... nk update pasal game futsal tadi jek ... so far, still ok laei ... agak ad hoc sbb quite last minute nye game ... hurm ... nk dijadikan cerita, kaki aku still tak baik lagi ... to be exact kaki kiri ... area ankle ke bawah ... tadi before main pon, aku spray dlu ... haiyooo ... sejukkkkk ...

bile kaki kiri aku masih tidak berfungsi sepenuhnya, mmg aku akan meletihkan kaki kanan ... bkn nak cakap aku boleh gune dua dua belah kaki ... tapi, mmg aku train kaki kiri aku utk berfungsi same seperti kaki kanan aku ... dari UTP aku dh train kaki kiri aku ... kalau anda budak Picisan, trening petang petang sure anda perasan ... actually, aku amat admire dgn left-footer ... sbb tu aku sanggup train kaki kiri aku ...

erm ... dari kaki jatuh ke kasut ... firstly, aku pakai total 90 laser aku tu ... baru beli last week ... last week nye game aku pakai dari awal sampai abes ... tp, tadi aku tak gune sampai abes ... smpai abes warm up je aku gune ... sbb die nye cutting tgi skit plus masih keras ... cutting die tinggi so, kaki aku yg sedia bengkak tu ade effect gak ... agak sakit bile nak lari ... so, aku bukak bonet keter ... skang nih nk pakai CTR360 or Mercurial ... aku terus pilih Mercurial sbb cutting die paling rendah and die paling ringan ... tapi, stokin die paling busuk ... ampeh tol ...

in the game, aku kurangkan berlari ... tak seperti aku biasa main ... aku bnyk kan jadi distributor ... patut nye nk jadi distributor aku kene gune CTR360 ... tapi, it's ok la kot ... since kaki pon tak fully fit ... well well well ... itulah serba sedikit kehidupan aku di gelanggang futsal ... aku mmg particular dgn keselesaan kaki utk berfutsal ... jgn terkejut kalau ternampak 4 pasang kasut dalam bonet aku ... sbb, aku mmg pentingkan kepuasan .... jom tido ...

p/s: btw, lawa Savvy tu ... ha ha ha ... warne nak same jek ...

2 comments:

  1. adekah kali ini ia berkesan utk menerima komen ???

    ReplyDelete
  2. main x ajk
    huhu..mcm nie la member

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...