Monday, February 1, 2010

[tOink ToINK]

:: Merapu Kepunden Marang Skeper ::

ok !! ... asal nk start posting jek, mesti kene gune word "oK" ... hik hik hik hik ... actually, today is Hari Wilayah ... so, KL cuti ... disebabkan itu jugak aku habiskan 23.59 hours aku di rumah sahaja ... bagus jugak actually, boleh settlekan bnde bnde yang patut disettle ... boleh gi bank ... gi kedai ... bla bla bla ... boring routine works ... so, ape yang tak boring arinih ?? jeng jeng jeng ... ade 2 bende ...

Pertama ... dgn kejayaan event seperti di Port Dickson, Ulu Yam, Weekly Mapleying & Genting Highlands, aku nk propose and evaluate ... ayat nk gempaQ kan ... tade la ... nk try organize lagi event ... kali nih, event itu adelah seperti di gambar sebelah ... harap harap kali ini, berjaya lagi seperti event event lain ... teringin sangat nk masuk gua actually ... KL mane ade gua kecuali Batu Caves ... he he he he ... last skali masuk gua time foundation, 5-6 tahun lepas gak lah ... so, nk try masuk skali agi ... mari kawan kawan ...

Kedua ... setelah ditilik & dianalisis, baru aku prasan ... aku more favourtism tu org org Utara ... ha ha ha ... sejak aku skolah di Utara, aku rasa dorg amat sempoi ... walupun bahsa depa amat kasarQ ... tp, i loike ... ha ha ha ... ta tau ar ... aku suka gaya depa cakap smpai kekadang org pon ckp aku org utara gak (tym kat utp la) ... he he he ... tp, seryesly best lah ... dats why la kalo komen aku kat FB org utara dh mcm aku sebahagian depa ... best best best ... thumbs up to all Utarian ..

So, what's next ?? esk keje ... tp tak masuk office ag sbb ade trening ... kat ner ?? Bangi ... trening ape ?? sebok sume nk tau ... still out of office ... response to email will be slow ... ha ha ha ... see yeah in the office Khamis nih .... adios !~~

2 comments:

  1. fuh bangge jd utarian......
    "Kota raya...kota raya...kota raya..oiiiiiiiiiii"

    ReplyDelete
  2. ha ha ha ...
    dorg dah tgk klip ko ... abeh ar ko ...
    yebaa yebbaaa yeabbbaaa

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...