Sunday, March 21, 2010

[alaHai]

:: Alamanda Lagi ::

Erm … sedang enak menonton perlawanan antara Manchester United & Liverpool … tp, bukan itu topik untuk aku kemukakan di sini … aku just nk highlight apa yang berlaku untuk hari ini … atau lebih tepat, selepas aku bergerak pulang dari Klang … sebelum aku mulakan penulisan, izinkan aku tukar gaya bahasa aku kepada bahasa utara … *mode slang Kedah*

Okeh !! … meh sini nak habaq kat angpa suma … tadi aku gerak awai keluarq umah dari Klang … area pukoi 145 petang kalau tak silap … nk habaq mai, aku actually on the way ke Putrajaya … initial plan nak pi sana ng family … tp, rasa rasanya depa pon cm malaih nk pi … penat balik Johorq tak hilang lagi kut … so, aku set appointment aku ng Paleyh …

on the way aku pi sana, aku ada call KN nk tnya apa ada best kat sana … dia cakap ada had belon panaih … erm … cuaca kat situ pon leh tahan panaih gak habaq hang … takpa, satgi dh jumpa Paleyh baru tau apa nk buat … mmg kami spesis tak tau nk wat apa … tak tau nak pi mana … last last pi Alamanda … Alamanda agi ?? last week dh pi sini … minggu nih pi sini lagi … ha ha … takpa takpa …

Singgah al-Ikhsan jap … dia habaq nk pi beli kasut futsal … alang alang sampai situ, aku tolong lah ushakan kasut untuk Nora (awek adik aku) … dia ada pesan kalu pi mana mana kedai, tlong usha untuk dia … takpa, tolong takpa … aku baiek … tadak satu pon si Paleyh tu bekenan … aku pon takut gak sebenarqnya … sbb, kalu duk lama lama situ, takut aku yang pi beli kasut baru … mercurial baru dia style habaq ang …

Kat Alamanda tu jugak kami duk mencuci mata … tgk org duk ngandung … ha ha ha … singgah kedai mana tah, Watson kot, pi beli barang apa tah … (barangan lelaki) … then, pi Parkson … carik ***** (barangan lelaki gak) … bukan untuk aku, tapi untuk dia … dia yang nk carik … aku nk habaq kat sini, aku ada nmpk satu neck tie tu, perghhh … smart gila habaq ang … jenama pa aku tak hengat … tp, mmg style kot … harga pon dekat RM60 … ok kot kalu tie style cmtu … mmg jd idaman ar shape, color dia suma … ghasa nak angkat ja … tp, malaih nk beraturq bayarq … ha ha ha …

Lepaih antaq dia balik, aku ikut MEX jalan tgk, apa ada … ada highway la kan … nk ada apa agi … amik gambarq skit skit … pastu kuarq ikut Hulu Kelang tu (padahai salah jalan) … ha ha ha … alang alang dh sampai ikut Hulu Kelang tu, dia jalan kot MRR2 … jalan hujan lebat gila habaq ang … serius lebat … ada gambarq, tp malaih ar nk upload … kang org igt aku nih bawak keta tp nk duk amik gambarq ja … sinngah Tesco Ampang sat … dh alang alang kan … agipon sebab hujan … abeh beli, truih balik Kg. Baru … (awek cashier tu amat comeyh) … hik hik hik …

*mode slang KL* itulah serba sedikit ape aku buat hari ini … erm … routine bese bese je actually … tp, sbb aku nih tak suke duk setempat kecuali duduk dalam umah … ke sebab still SOLO ?? ntah lah … biar masa je tentukan … buhbyes !!!

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...