Monday, March 8, 2010

[iDLaN PoRn PoRn]

:: Raja Lawak ::

Raja Lawak musim ke-4 melabuhkan tirai nya sebentar tadi ... maka, dengan ini, minggu depan bermulalah konsert Akademi Fantasia musim ke-8 ... tapi, kat sini, aku nk komen skit pasal raja lawak peringkat akhir tadi ... kalau korg tak tau sape finalis die, finalis die ialah Kumpulan Kecik, Idlan & Alex ... tapi, pada entri kali ini, aku nk komen more pasal Idlan ...

Idlan merupakan peserta datang nun dari Utara ... aku suka peserta utara ... mmg bagi aku dia ade kredibiliti sendiri ... trademark Abang Kassim porn porn ... itu mmg aku suka bangat ... ha ha ha ... kalau diikutkan undian setakat pukol 4 petang tadi, tak silap aku Kumpulan Kecik mendahului dengan 62%, Idlan 31% & Alex 7% ... so, bleh jangka sapa menang ... yes, Kumpulan Kecik menang malam nih ...Tapi, itu bukan isu utama ... aku tak tau komen aku lepas nih bias ke ape ... tp, dari pengamatan aku lah, cerita Raja Lawak itu seperti sudah 'diskripkan' ... aku tak nampak rasional kenapa perlu Juri (Bob Lokman, Din Beramboi & Afdlin Shauki) naik ke pentas utk co-participate dengan persembahan Idlan pada pusingan ke-2 ... mmg persembahan die cool gile tym tu ... tp, seolah olah pihak rancangan inginkan Idlan menjuarai Raja Lawak ... ini ape yang aku nampak ... tp, jauh di sudut hati aku, aku nk Idlan johan ... hi hi hi ...

Walau ape ape pon, tahniah kat semua peserta Raja Lawak musim ke-4 ... Juri pon best best ... Pengacara pon style gak ... so, overall Raja Lawak musim ke-4 above PAR ... thumbs up !!!

3 comments:

  1. erk..
    cmner kump kecik tuh leh mng?
    xphm..

    ReplyDelete
  2. erm...
    kalo ikut konsistensi, ade logik la jugak dorg menang...
    kalo ikut final alone, rasa nya Alex lagi better ...

    *hanya dari pandangan org tak pandai seni

    ReplyDelete
  3. gile ke bole suke idlan.. lawak burung ntah hape2.. mmg pecah perut.. pecah perut die kene hentak. sebab lawak xde motif.. alex cool.. stand up komedian ala2 russel peter.. kamon malaysiaaa.. ape da jadi nih?

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...