Monday, March 1, 2010

[oFFicE]

:: Office ::

Monday bLues~ ?? normal kan bagi org org yg sedang bekerja ... lebih lebih lagi pada yang makan gaji macam aku nih ... punya lah susah kan nk gi keje ari Isnin ... tambah tambah lak, bile pk pk, bulan March & April tade public holiday lagi (KL ok .. negeri lain tatau la) ... wuuu ... mencabar betul lah nk ikutkan ... ha ha ha ...

ape motif aku post bende nih ?? saje je ... sume buat ikut suke suke ... saje je nk post keadaan cubical aku ... dlu cube aku paling kemas skali ... skang cube aku paling ... agak bersepah la jugak ... sebab ape bersepah ?? filing system aku lemah skit kot ... padhal baru je buat filing system last week ... hadoi lah ... tade lah ... senang nk retrieve if any ... ha ha ha ...

utk office mate aku skang, sure dorg amat busy buat rating performance write up utk this year ... ha ha ha ... sume org bz buat write up tu ... sampai bergaduh gaduh pon ade ... mane tak nye, hasel keje setahun la katakan ... sume nk gempaQ ... aku, yang belum pon sampai setahun nih, kene buat jugak sbb by April, aku dh setahun ... kejap je mase ...

otw, balik office tu, boleh lak terlepas train ... padahal KLCC ng Kampung Baru satu stesen jek ... terlajak sampai ke Pasar Seni apehal ?? tapi, sebbaik gak ... sbb, aku leh nikmati keindahan kotaraya di kala hujan ... hu hu hu ... air naik gile tinggi lah ... respect gile lah ... then, patah balik lah ke kampung baru ... nk wat camner ... keter parking situ ... dah lah FREE ... kalao nasib tak baeik je dpt ticket free DBKL ... layan kan aje ...

nway, to all office mate, good luck ... hoping that the luck lies between us ... pelik je bunyik !!!

2 comments:

  1. morning blues perkara biasa da bang..

    ReplyDelete
  2. morning blues tu lagi bahaya ... tiap tiap pagi tu ... ha ha ha

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...