Tuesday, March 2, 2010

[oTaK tErSumBaT]

::oTak tErsuMbaT::

Ok !! before aku proceed, post hari ini tade picture ok ... ha ha ha ... tak sempat la nk snap photo yang berkaitan ... bnyak mase diabeskan kat office je hari ini ... as usual, gi keje dlm 7:40 then balik keje dalam 6:30 ... penat ... hari ini quite interesting day gak actually ... dapat assignment baru ... whaddee ... suke gile ... ha ha ha ... kene handle contract renewal ... buat tender ... instruction to bidder etc ... maybe korg sume penah buat ... tp, aku as engineering student before nih, this my first time kot ... ha ha ha ... bile dh nak balik je tadi ... my boss lak mntak tolong tgk keter one of our colleague kat sini sbb keter die tak leh nk start ... 'battery kong lah tu' ... hu hu hu ... then my boss (Senior Manager - SM) give me her car's key and let us settle the problem ... wow ... thank you to Faidzal gak yang agak takut initially ... ha ha ha ... first time drive keter SM ... teruja gile ... ha ha ha ... keh keh keh ... then, settle the problem already ... ape lagi, melepak kat level 2, Suria KLCC lak ng budak budak nih ... then, balik la ke rumah memasing ... ops !! singgah kat Jusco Setiawangsa ... carik barang utk activity this coming Saturday ... itu je la buat hari ini ... otak dah tak leh nk pikir ape dah ... dah tersumbat !!!

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...