Friday, March 19, 2010

[Pelik & Benar]

:: Pelik tapi Benar ::

ok .. hari ini hari Jumaat ... selalunya kat office, hari Jumaat la masa paling laju berlalu ... tp, tadi punyalah lambat ... aku rasa td aku dh review 6 documents tp end-up baru pukol 1030 ... tu termasuk breakfast aku amik kat office yang kire kire kol 830 baru btul aku buat keje ... ampeh tol ... mmg agak lambat masa berlalu ... tapi, it's ok sebab Jumaat aku ade futsal ... huk huk huk huk ...

esok dah Sabtu ... luse dah Ahad ... tulat dah Isnin ... kejap je rase walupun belum sampai hari tu lagi ... so far, plan aku yang agak firm ialah malam nih ade futsal kol 1200 malam kat Real Sports Arena ... maybe, aku gi amik Paleyh dlu time on the way nk balik Klang dari KL malam kang ... insaf sebab last week jammed teruk ... so, this time aku gerak lambat gile ... ha ha ha ...

esok plak iaitu hari Sabtu, program aku paling firm ialah menghabiskan duit ... kat mana ?? kat service centre ... ha ha ha ... nk service keter esk ... dh sampai kilometer die ... minyak hitam pon aku dh beli sbb dpt staff price kan .... bertuah sungguh jadi staff company nih walaupun kekadang aku agak mengomel tak best ... ha ha ha ... anyhow, just tgu esk bangun ke tidak nk pergi awal awal pagi tu ...

seyesly aku tade ape nk tulis nih ... tade something yang special untuk aku taip kat sini ... it just a boring dull routine works ... ha ha ha ... tapi ... yang pasti, aku mmg teruja malam nih untuk bermain futsal sebab aku hendak "menjual ikan" ... buhbyes !!!

4 comments:

  1. hahahak , kalau tempah minyak kat kau amcam ?
    murah x ? hahaha .

    ReplyDelete
  2. murah murah murah ... ha ha ha ha lol

    ReplyDelete
  3. itulah ko apek ...
    aku dh suruh drop sms kat phone aku no ko, ko taknak kan ...
    kan dh aku tak ajak ko ...
    padan muke ko skang kan ...

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...