Sunday, March 7, 2010

[pErfEct SunDay]

:: Perfect Sunday ?? ::

wow..selepas 2 hari aku berhempas pulas dengan tenaga aku utk ke sana ke sini..dari Office di KLCC, singgah di Putrajaya..pergi ke KLIA..pulang semula ke Putrajaya..kembali ke KL..hanya berbekalkan tidur selama 4 jam..bergerak semula ke Ulu Yam..patah balik semula ke KL..pulang ke Klang..bergerak ke Shah Alam..kembali ke Klang..

itulah laluan aku selama 2 hari lepas..dgn itu, aku decide nk stay je kat rumah di hari Ahad ini..phone call dari member member ajak keluar, aku tolak baik baik atas alasan utk berehat..so, this is my perfect Sunday..i'm loving it..mcm iklan Mc Donald lak kan..melayari internet..bermain Facebook..update Blog..activity aku di kala
perfect Sunday..

pasal activity aku di Putrajaya dan KLIA, aku dh ceritakan di entry sebelum ini..pasal di Ulu Yam dan Shah Alam, akan aku update selepas mendapat gambar dan selesai segala penat lelah sebelum ini..tapi, dlm aku robek robek laptop ayah aku, aku ternampak gambar di atas..aku tak pandai edit gile gile..tp aku suke hasil editan aku..ha ha ha..

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...