Friday, April 9, 2010

[2 Malaysia]

:: 1 Malaysia ::

salam 1 Malaysia ... gagasan Tanah Melayu sedang berjuang ... itulah rungkaian pembuka kata untuk entri pada hari ini ... ape masalah aku sebenarnya kan ?? itulah ... sebelum aku memulakan cerita, berikut serba sedikit latar belakang untuk environment yang agak menakutkan semasa aku menulis entri ...

aku berada di Level 44, PETRONAS Twin Towers, KLCC ... sedang asyik menanti rakan rakan yang masih mengemas atau yang masih mempunyai tugasan yang hendak diselesaikan ... suasana office amat sunyi ... aku sedang melabuhkan punggung di ruang tunggu level 44 ... asyiknya duduk di sini ... wallaaa ...
aku tada apa nk update actually, tp dalam bosan bosan nih, time nih la nak menulis kan ... malam nih ada futsal ... 2 jam ... ape nk taip lagi nih kan ... hadoi la ... ok, make it simple ... aku actually rase bengang dgn sorang mmber aku nih ... tp, aku makin boleh terima kenyataan kot disebabkan alasan alasan tertentu ...

tapi, bile dipikir pikirkan, adekah aku bersalah ??? aku begitu yakin bahawa aku tidak bersalah ... tapi, mungkin ini lah nasib aku ... wow ... statement cm gampang kan ... ntahlah, aku still percaya yang hidup ini ibarat roda ... and aku still percaya dalam bnyk bnyk kawan aku ade, paling gile and aku rase paling senang utk aku gitau ape ape je ialah kat Lukas walupun skang die dh cm jauh di pedalaman ... ha ha ha ...

sampai sini je la kot update ... kemalasan melanda ... kepada anda, silelah berubah walaupun bukan untuk saya, tapi untuk diri anda sendiri ... untuk rakan rakan anda yang lain ... kita tidak tahu apa akan terjadi seterusnya ... renung renungkan la ... aku yakin dia tidak membaca based on live traffic indicator aku ... sekian ...

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...