Sunday, April 18, 2010

[Bola Bola Hidup]

:: BOLA BOLA HIDUP ::

bola dan hidup aku tak dapat dipisahkan ... kenape ek ?? aku rase semua nih kebetulan ataupun minat ?? erm ... cmne nak jawab nih ?? ok ... mari kita rungkai satu satu melalui kejadian yang telah berlaku sejak hari khamis yang lalu ...
khamis ... esoknye jumaat ... adelah sorg mamat mane tah initiate email kat office ajak main bowling ... bowling berkaitan dengan bola la kan ?? bola bowling ... haisshh ... so, kami bertujuh pon pergi ke bowling Flaminggo Ampang utk main bowling lepas keje ... dh main tu, tau tau je la sape yang menang kan ?? takkan nak cite banyak kali lak kot ... tau tau sudah sape menang ... xnak lah up kan diri sendiri ...

lepas bowling je, terus je gi Kayu Original Nasi Kandar ... chit chatting sampai kol 10++ sambil tgk highlight EPL ... "player German tu name die Lampard", kata Nina ... ha ha ha ... tergelak kiteorang semua ... pasal bola gak ... lepas sampai umah, jemput Anep yang baru sampai dari JB ... keluar lagi, gi minum kat Satay Station ... minum air epal asam boi ... asam boi tu cm bola gak ...Jumaat lepas keje je, tak tau nak buat ape ... ajak Anep gi tgk Selangor main dgn Perak kat Shah Alam ... bola jugak ... adoi ... sebbaik menang 4-1 ... lepas tu antar die kat umah mmber die terus aku gerak ke Pelita Bukit Tinggi ... sambil tgk highlight bola jugak ... lepas tu, idea sape tah nak main Futsal dgn 6 orang jek ... men bola jugak ... 6 orang pon boleh layan Futsal kol 1230 ... sakit gak nak bayar tu ...

Sabtu, mmg hari tidur sedunia lah ... tau tau jek nk dkt maghrib ... ade lak bola EPL Manyuu lwn Siti ... layankan aje ... pas abes game tu, ade lak bola Malaysia ... layan lagi ... pastu gerak futsal utk game kol 12 ... main bola lagi ... abes game, layan jap bola Chelsea Spurs ... bola lagi ... hari hari bola ... sebbaik kalah ...

Ahad, gerak ke KL jap antar barang barang peribadi ... then, gerak ke Putrajaya umah abang ... kali nih kurang skit bola sebab nak Qada' tidur ... ha ha ha ... abes petang tu terus balik KL ... bukak forum Selangor FC ... then tgk Nadal main tenis ... bola tenis ... pastu, layan Wigan anjengkan Arsenal ... bola lagi ... bola bola bola ... skang tak tau nk pk ape selain bola ...

2 comments:

  1. "player German tu name die Lampard", kata Nina <-- innocent mistake ok!!aku sies xigt name die hahaha

    ReplyDelete
  2. ok...acceptable la ... ha ha ha ... tolong aku buat brochure spring cleaning lagi bagus

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...