Thursday, April 8, 2010

[Kedah vs N9]

:: Kedah vs N9 ::

semua tahu yang Selangor kalah dgn kemenangan poyo n9 ... nk bukti lagi ke ?? melambak kat youtube ... akibat permainan tiada semangat kesukanan ... akibat referee tiada kewibawaan ... tp, itulah adat permainan bola sepak ... Gol Drogba yang offside pon dikira gol ... Gol Macheda yang handball pon dikira gol ... itu bukan isu utama aku nk post kat sini ... ha ha ha ...
Final Piala F.A 2010
Kedah vs. Negeri Sembilan
Stadium Nasional Bukit Jalil
aku sokong mane actually nih ?? frankly speaking, hati aku tetap di Selangor ... tapi, aku masih nak gi stadium ... kenapa ?? sebab aku suka suasana penyokong riuh rendah tak hengat dunia ... itu lah motif utama aku ... hu hu hu ...

so, anybody nk invite aku tak gi ke sana since my team dh tak qualify to final ???

9 comments:

  1. pening la jiwa kau ni,, camner boleh sokong team lain ni,, klau aku pergi jer tapi tak pakai jersi diorang,,

    ReplyDelete
  2. piala FA thn ni ..hg sokongla Kedah..tak payah lah hg sokong N9 sebab Slgr tak layak pun masa lwn N9 atas sebab tertentu yg semua dah tau..

    lepas tu , hg sokong balik team hg..

    selamat menyokong bro...

    ReplyDelete
  3. keh keh keh ...
    aku terbaca kat forum satu nih ...
    datanglah stadium atas kapasiti penyokong ...
    industri kita tak besar ...

    ReplyDelete
  4. xdak masalah nk pakai jersi team lain pun..kalo pi duk saja x syok gak..mesti nk rasa bahang sokongan gak..to be one part of supporter inside da stadium baru syokkk...
    dahtu kalo team sendiri x masuk final, apa salah pi sokong team lain kan..no problem lah..yg penting team yg kita support tu berkualiti..kih3...
    last but not least kedah jora...pulun kedah pulun..

    ReplyDelete
  5. betul anonymous...
    aku sokong ...
    kalau team sndiri masuk, sah sah duk team sendiri la ... gi tak sorak, tak feel, bek dgr hasbullah awang kat tv jek ... hi hi hi

    ReplyDelete
  6. haha aku mai nyemak lagik...awat ada link kat kanan ni da xidup aku tekan..amboih xkan syg sgt smpai simpan lagi link tu..wakakaka..

    last but not least kedah joraa..pulun kedah pulun..

    hahaha

    ReplyDelete
  7. anonymous ...
    link seblah nih kah ?? fyi, tu link dari 1st aku bukak blog nih ... tak update pon kat situ ...

    sapa jora aku tak ksah ..
    janji game cantek ....

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...