Thursday, April 22, 2010

[Keseronokan]

:: Keseronokan ::

ok ... kenape bile nak start posting jek, kene gune word 'ok' ?? perlu ke ?? ntah ... tak tau nak start mcm mane la kot ... huk huk huk ... nk update beberapa aktiviti yang telah berlaku skit ... skit jek ... x banyak pon ... tp, quite interesting gak lah kan ...

semalam ... Rabu ... gi tgk wayang kat Pavilion ... jalan kaki tu dari KLCC sampai ke Pavilion ... ha ha ha ... gi tgk cite "Kick Ass" ... citer menarik dan ringan untuk ditonton ... ending pon cm ok lah gak walupun rasenye cite tu cite sengal ... ha ha ha ... worth it lah jalan jauh kan nk tgk cite tu ... then, carik kedai Nike ... tak jumpe barang ... kedai Stadium ... tak jumpe barang gak ... aiseyhh ... xpe xpe ... tahan dulu ...

hari ini ... Khamis ... gi tgk wayang kat KLCC ... jalan kaki gak ... dekat kot ... kali nih tgk citer "Cinta Stilletto" (xtau nak eja cam ne) ... lesson learnt dari cite nih, aku kasi thumbs up ... lain mcm biase biase jek ... ending paling tak best la kot ... huk huk huk ... singgah kedai Nike ... ade barang ... usha jap kedai Stadium ... ade gak barang ... waaaa ... terus gi Bank ... angkat barang tu ... barang ape ??? bawah nih lah ... lame tunggu nak beli barang nih ... best best best ... (dah bape banyak aku nak simpan koleksi nih)habis habis movie + beli barang tu, dinner reramai kat Pizza ... mcm biase, borak borak kosong, cite pasal keje bla bla bla ... suddenly, lagu ngeri Pizza keluar (lagu happy birthday) ... tak rase ape ape pon actually sbb aku tau bende tu bukan untuk aku, and tak expect itu untuk aku pon ... skali rupenye, bdk bdk nih dah set kat Pizza tu utk celebrate birthday aku yang ke-tettttt ... ha ha ha ... terkejut ... terkasima ... kagum ... kaget ... sume ade lah ... thank you to Nina, Mag, Firza, Ain, Wani, Nono, Ainna & Elin ... terharu seyh ... walupun aku tau not on the exact date kan ... nway, thank you very much ...

10 comments:

  1. semat kasut :D

    http://nomborsebelas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. ha ha ha ... tQ "sebelas" ... gaya kene dulu ... performance lain cite ...

    ReplyDelete
  3. hurm.. canteknye kasut.. sbb die purple... hurmmm

    ReplyDelete
  4. lesson learnt dari cite nih, aku kasi thumbs up <- siesly??whadda?hahaha.die bes sketttttt je from kl drift *yg aku mmg nyesal gile g tgk!*

    kick ass mmg bes!!n baloi jln jao2 haha

    ye kasot ko mmg lawo *n comel jek sbb wane purple haha*

    bday yg ke 24..skian..hahaha.bes gile kn lagu tu.smpi kteorg pon termalu gk la sbb lame sgt die nyanyi.patu brader piza sorg tu cm lbey2 lk ngn ko.takot kan?hohoho

    ReplyDelete
  5. Raihan: warne tak menggambarkan rupe ... ha ha ha

    Nina: cite tu agak best kot ... sbb ntah ... ha ha ha ... kasut tu, smalam kat Pavii tade ... tu aku angkat trus ... ha ha ... lawa kot ... design nih agak style ... damn ko reveal usia aku ... agak scary ar brother tu ... is it brother "z" in the making ?? ha ha ha

    ReplyDelete
  6. sies??ko mmg plik.ke sbb lisa surihani so ko rs cte tu bes?hahaha

    oo tu yg ko ilang jap time kt pavi.nono kate ko g be..err g toilet XD

    hahah ko xabeh2 la abg 'z' ko.ko ulang soklan tu 5 kali kot td.rindu sgt kt die ke~~?hahahhaa

    ReplyDelete
  7. nk exact date...org sume cuti beb...

    ReplyDelete
  8. Nina: tade maknenye ... ha ha ha ...

    Ain: agak la kan ... keh keh keh

    ReplyDelete
  9. cantik kasut...hehe ;)

    btw, u, kalau free, lawat la blog ni:

    http://safwanhusaini.blogspot.com

    i ada post psl dia kat blog i...just nak doa dr kwn2 seagama...;)

    ReplyDelete
  10. yeah yeah ... i dh tgk ... erm ... :|

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...