Wednesday, April 7, 2010

[pendek]

:: Summary ::

lama gak kan tak update blog nih (pembuka entri paling stended utk bloggers) ... aku ada alasan aku sebab tak update ... tapi, entri kali ini aku nk cite briefly apa tejadi sehingga menyebabkan aku tidak update blog aku sendiri ... anda akan dapat mengesan sebab musabab nya melalui kronologi dan membuat kesimpulan sendiri nanti ...

Jumaat malam Sabtu ... ada futsal pukol 1 pagi ... aku agak gembira dgn persembahan diri aku ... he he he ... aku paling teruja bila aku main winger dan defend serta gol keeper die akan sound antara satu sama lain utk mark aku ... mmg aku suke statement dorg ... performance aku time tu, aku rase above average ... dengan kebolehan kaki kiri dan kanan aku, aku bebas bermain di mana mana posisi ... marvelous ... habes futsal dalam 3 pagi ... tidur pukol 4 pagi lebih ... mmg mantap la kan ...

Sabtu ada qualifying round utk F1 ... best gile dpat gi tgk ... balik dari Sepang around kol 9 malam baru sampai mapley terus layan Manyuu vs Chelsea ... superbla Chelsea menang ... teruss teruja ... he he he ... dh penat satu hari tu, terus je tdo lepas abes game EPL tu ... esok nk gi Sepang lagi tgk Race die plak ... best gile ... naik pekak telinga ... hu hu hu ... bab F1, nnt aku letak special entri together with photos ... hu hu hu ... balik je dari Sepang around kol 9 gak smpai umah ... lepak jap, 1130 malam terus shoot KL sbb esk ade traning ...

Isnin sampai Rabu kalau korang perasan FB aku di siang hari amat tidak produktif ... aku attend training kat Istana Hotel ... training tu best gile ... rase cm taknak masuk office pon ade ... tp, kekadang tu ngantuk tak hengat gak ar .... skang nih, baru ade masa nk update bLog nih ...

hati makin hancur ... meluat makin memuncak ... tunggu makin tak pasti ... diperalat semakin pasti ... harapan musnah berkecai ... itulah kata kata yang mampu aku cakap skang ... maybe korang tak paham ... tak masuk xm korang pon, it's ok ... so, korang pepandai la buat kesimpulan seperti diminta di perenggan satu tadi ... tQ ....

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...