Monday, May 24, 2010

[It's 3 AM]

:: It's 3 AM ::

it's 3 o'clock in the morning ... I repeat ... in the morning ... few hours later, will be doing routine tasks ... park car in LRT station ... take LRT to KLCC ... buy breakfast ... enjoy the Monday blues ... bla bla bla bla ... can't sleep !!!! why huh ??? *lagi mau tanya* thus, xtau nak tulis apa ... browse My Pictures ... nampak semua nih ... tu je kot nk update ...okeh ... gambar nih pasal ape ek ??? amik gambar nih pada 24 November 2009 iaitu 5 bulan sebelum hari jadi aku yang ke-24 ... masa nih kat Hotel Nikko ... both aku ng Nina di'assign' utk jadi MC utk event TP Manpower Planning Workshop for PETRONAS ... gempaQ tak nama dia ??? ha ha ha ... totally confidential utk information of the workshop ... ini pengalaman pertama aku jadi MC ... duo lagi ... kerja berpasukan selama less than 24 hours actually ... kire cm bidan terjun la jugak ... seriusly kelakar bile ingat ingat balik ... tp, itulah kerja ... komitmen & tanggungjawab ...
Hall of Shame !!! ini bukan event ... tapi, segala perkataan yang 'terkeluar' dari mulut atau segala perkataan yang 'typo' akan direkodkan ... akan diingat oleh office mate yang lain ... actually, the list getting longer and longer but then, malas dah nak keep track ... ha ha ha ha ... so, list nih je yang sempat kiteorg snap and tagged dlm FB ... overall it's quite fun la ... alang alang stress or penat kat tempat kerja, leh la ilang kan skit kegusaran tu dengan list nih ...okeh ... yang last nih lak, pasal A-Z ... actually, this one kiteorg (office mate) buat time hari Isnin (27 May 2010) ... see, Monday Blues kan ??? time nih aku ade event kat PERMATA, Bangi ... ade lagi sorang lagi kat Bangi tapi kat bilik lain ... others, kat KLCC ... so, task given is to complete the list with 1 word ... from A-Z ... kteorg managed to complete it withing 44 minutes ... then, sume balik buat keje and focus ... somehow, aku rase bende cmnih sume dpt bagi balik fokus bile nak buat kejer ... bukan la semata mata permainan ... dia dh jadi mcm energizer aku rase ...

so, itulah seberapa update yang merapu utk entri tengah pagi nih ... jam skang pon dh tunjuk pukol 330 pagi ... wowowowowo ... tapi tak ngantuk agi ... tgk TV kot pas nih ... then, siap siap gi keje la pastu ... anyway, good luck for Monday to employees ... why employees ??? employers Boss kot ... he he he he ...

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...