Saturday, June 19, 2010

WC 2010 - Holland

:: World Cup Fever ::

ahaks ... aku tau aku lambat post pasal World Cup 2010 ... ape aku kisah ... huk huk ... cm biasa, bila start world cup jek ade je isu pasal bola ... x abes abes isu bola ... so, aku malas nak amik port ... tp, aku nk gitau gak ... sbb isu bola nih gak aku rasa macam menrencatkan world cup kali ini ... tgk live kat tv pon nampak semacam jek bola tu ... rasa mcm player player world cup bertaraf dunia tu main Liga Super Malaysia ... ape ade hal ...

so, kat sini aku taknak cakap banyak la ... aku bukan la penggemar team team hebat seperti ... Argentina, Sepanyol, England, France, Germany, Italy, Brazil dan lain lain team hebat lagi ... tp, secara dasarnya, aku rasa Sepanyol mcm boleh pergi jauh walaupun dorg dah kalah 1st game ... next, aku yakin Argentina paling kurang mesti sampai Semi Final ...x kisah lah team team tu semua ... yang pasti aku hanya support Holland ... sebab ape ??? paling utama ialah aku suke melihat kelibat Arjen Robben [11] ... walaupun, die belum main lagi ... since dari EPL die move to La Liga then to Bundesliga ... aku rase die winger paling best ... actually, aku suke player kaki kiri ... dorg amat cool ... sebab kuat aku sokong Holland lagi ialah sebab aku rasa team dorg seimbang ... xde "STAR" yang betul betul "STAR" atau buat buat "STAR" ...

4 comments:

  1. cakap pasal holland teringat dulu ada sorang lect saye sangat sokong holland....ntah kenapa....mungkin pendapat dia sama mcm cik jamel...hmmmm....

    ReplyDelete
  2. ha ha ha ... ke saya lecturer tu ?? wakakakaka

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...