Sunday, June 27, 2010

Yang Terindah

Okes ... last week, time facebooking, aku terjumpa video perkahwinan colleagues or kawan aku ... video tu aku rase amat best ... rase cm video klip betul lak ... editting siap ... mmg cool gile ... motion, cerita, gambar, background lagu, sume kene ... mmg nice gile ... lagu die mmg aku tertarik actually ... aku pon tak tau sape nyanyi lagu tu ... last last ... tnye member member ... dorg cakap tu lagu OST Adamaya ... serius aku tak layan cerita tu ...



aku gagahkan diri dengan search kat Youtube ... yes !!! tu OST Adamaya ... ape yang mengejutkan aku ialah, itu OST I'm Not Single gak ... walaupun aku dh tgk cerita I'm Not Single banyak kali, baru hari tu aku rase lagu die amat best ... lirik die aku rase syahdu gile ... !!! by the way, lagu nih tajuk die ialah Yang Terindah (")v ...

4 comments:

  1. aah deng ... tbe tbe plak kan ... mcm bukan aku kan ??? aku salu org PES ... titik ko ... titik Jelly2 ...

    ReplyDelete
  2. adakah lagu yg ko suh aku dload tempoh hari? tak kena ngan jiwa aku

    ReplyDelete
  3. erm ... ikutlah cmne ... ha ha ha ... lain org lain ragam ...

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...