Wednesday, July 7, 2010

Axe Body Spray Memikat Gadis

Salam Satu Malaysia ...

Kalau korang nih prihatin terhadap iklan di Malaysia, mesti korang pernah terperasan iklan body spray jenama Axe kat tv sejak dua menjak nih ... iklan pasal lelaki pakai body spray then pergi kat kedai beli sandwich kot ... taknak cili ... tp, dengan berahinya cashier pompuan kat situ letak cili ... padahal die tulis phone number kat roti tu ... mcm tu la lebih kurang story line die ... iklan die korang leh tgk kat bawah nih ...



nak dijadikan cerita ... semalam aku ke Jusco Setiawangsa carik perfume kereta ... dan barang barang sewaktu dengannya ... singgah jap kat area penjagaan diri and nampak body spray Axe nih ... spray sekali henjut nk test bau ... kot kot sedap ... pergh ... boleh tahan la ... not bad actually ... maybe sebab kat tempat aircond ... tak beli pon ... spray kat situ jek ...

then, pergi kaunter nak bayar barang-barang lain ... huh ... guess what ??? RM 10 dengan phone number siap as balance ... it reminds me to the commercial ... kah kah kah ... amacam ?? betul ke Axe body spray nih betul betul memikat ??? jeng jeng jeng ...

jawapan die ... terpulang kepada individu ... mungkin duit aku dpt tu mmg dh sedia ada tulis no telefon tu ... agpun, tym tu aku gi bayar kat cashier lelaki ... so, terpulang pada individu ... by the way, ade sesape berani tak nak call no tu ??? lu pikir la sendiri ... keh keh keh ....

1 comment:

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...