Tuesday, July 13, 2010

TV Delivery call 1-800-999-000

Salam Satu Malaysia ...

kembali semula kepada kehidupan realiti ... adeh ... it's ok ... berimej dengan kopiah dan baju melayu di FB melambangkan aku anak Melayu Malaysia ...adeh ... cukup sudah segala karutan dan carutan ... hidung x ikal mayang, rambut tak seperti seludang ... ada hati nak mengarut ... apa mau cerita nih ??? susah btul nk masuk ke mukadimah kan ??? go slowly ... step by step ... 1 ... 2 ... 3 ...

Niat di hati memang kencang ... nak JOGGING kat Taman Tasik Titiwangsa ... mmg pergi pon kat sane ng Anep ... seryes x tipu ... kol 6:20 petang kteorg gerak dari Kg. Baru ... selambe redah jammed Jalan Tun Razak ... ape sangat jammed kat Jalan Tun Razak tu ... sampai jek kat Taman Tasik Titiwangsa (bukan Titi Hj. Idris), tup tup tup ... tap tap tap ... hujan dah turun ... damn it ... bengang pon ade ... suke pon ade ... ssh nak gambarkan perasaan cmtu ... ibarat telan diludah ... diludah ke langit ... paham x ?? ssh nak gambar kan tu ...

*Niat nak jogging tapi hujan*

takpelah tak dpt nak berjogging ... ssh nak menzahirkan niat ... bile dh nak dizahirkan, xpat lak kan ... xde rezeki ... redha je lah ... okes ... dasar lelaki PMS (Pervert Man Syndrome), tujuan ke Titiwangsa GAGAL ... misi seterusnya, mencari jalan pulang dengan laluan berbeza ... still samar samar ... x jmpe gak ... ampeh tol ... end up masuk Jalan Tun Razak ... jammed die ... perghhh ... kat Kedah pon tak jammed tau ... tense gile aku ... main FB pon sempat time jammed tu ...

*Jammed cm %$#@*

sampai umah je dah maghrib ... mandi mandi bagai ... siap sume ... misi seterusnya, delivery TV CRT dari Guar Cempedak ke Bukit Antarabangsa ... dengan xde GPS, gune GMS (Google Map System) pon jadik lah ... sampai sampai je jumpa Mohd Naim (abg. Wadi) ... jumpe mcm dh kenal 10 tahun ... mmg sempoi la "orang bujang seminggu" nih ... bab karut lagi melalut, tu toksah cerita la ... siap banje makan dinner agi ... (bajet nk suruh kteorg teman kan la tu ... almaklumlah duk sorang, bosan) .... wakakakaka ... tapi dia style (bodek bodek) sampai umah die jek, jamu air Twister Oren ... baru igt nak mintak Nescafe ke BOSS ke ... hahahaha ... rezeki tuhan, kite terima jek ... sebbaik TV still functioning ... tym nak balik tu, sempat la jumpe Mohd. Nazmi (abg. Wadi gak) ... so, complete lah 5 orang abang die aku dh jumpe ... tapi, tetap Abg. Din & Naim terbaiek ... wakakakaka ...

*TV Special Delivery mai dari Guar Cempedak*

[[ kepala pun dah pusing ]]
[[ hati pun dah rungsing ]]
[[ badan dah berguling-guling ]]
[[ aku mahu berjiwang kering ]]

3 comments:

  1. ceh.. pasal tv pun nak bawak masuk blog.. mmg icon remaja betul

    ReplyDelete
  2. aku rasa hang kena buat satu label utk "wadi"
    apa2 kaitan yg ada tulis nama aku leh letak label tu

    ReplyDelete
  3. tu dia ... style pangkah aku tak abes abes tu ... label wadi ek ?? bguih gak cara ang ... tp, nnt nmpk pelik lak org tgk ... so, xyah kot ... cukuplah menjadi rahsia antara kita ... kui kui kui ...

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...