Tuesday, August 17, 2010

ANTI Agama & Kerajaan?

Salam Satu Malaysia ...

Sempena bulan Ramadhan nih, kat office melambak masuk email kuih raya, email tazkirah, email ajak berbuke bersama, email kerja dan email macam-macam lah. Dalam aku duk kalut nak archive segala email nih, tiba-tiba, e-mail dari Norfazlin (bukan nama sebenar) masuk. Pluporp!! (bunyik dia). Ada attachment. Tengok gambar bawah nih attachment dia.

Lepas baca je tgk, terkejut besar plak aku. Nih bukan kes pertama orang-orang cmnih ada kat FB. Dah banyak kali kot. Tapi, kali nih aku tertarik skit sebab budak nih macam seolah-olah memusuhi AGAMA & KERAJAAN. So, aku malas nak comment banyak. Korang tgk dan nilailah sendiri. Malas mau cakap. Sendiri dah besar. Sendiri ada akal. Sendiri pikir laaaaaa.

p/s: click gambar kalau mau besar. tekan ctrl+scroll ke atas utk zoom.

2 comments:

  1. huhu..ramai dah post pasal ni..huhu..apeee laaa org tu~

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...