Thursday, August 5, 2010

Business ??

Salam Satu Malaysia ...

Business ?? Busyness ?? Marketing ?? Night Market ??
itulah yang aku & 3 partnership lain sedang buat. Tak pernah terlintas dalam sanubari (ayat poyo) nak menjual barang. Berniaga. Ape tah lagi menceburi bidang marketing. Bermula dengan idea untuk mendapatkan pendapatan sampingan, 4 kepala yang mempunyai kepakaran masing-masing telah mencapai satu idea yang kononnya idea 1 Malaysia.

Sempena musim perayaan yang bakal menjelang, kami cuba berjinak-jinak untuk menceburi alam perniagaan. Ini merupakan permulaan untuk cuba bidang ini kerana modal yang diperlukan tidak lah berjuta ringgit. Anda boleh melihat produk yang kami jual seperti gambar di bawah.

Haaaaa. Kami jual kuih raya. Kuih itu amat sedap (aku tak tipu). Tak kisah lah korang ckp itu semua ayat promoter ke ape ke. Tapi seriusly kuih itu amat sedap. Order kiteorg pon dh mencapai target. Syukur alhamdullilah. Meet sales target la katakan. Aku initially xnak post pasal kuih nih. Tapi, since order kteorg dh meet target and sample yg kiteorg provide customer kata sedap, aku pon post lah bende nih. Sebab aku dh ade bukti.

So, kepada yang berminat, boleh lah menghubungi saya. Boleh drop email. Drop msg kat inbox FB. Yang tau no tepon saya boleh direct call. Nama pon perniagaan. Involve customer. Sure ade free gift kan. Btw, kami close order next week hari Rabu (11 August 2010). Full catalog with price leh dapatkan dari saya. Bye....

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...