Friday, November 12, 2010

Langkawi - Niat Kena Betul

Salam Satu Malaysia ...

Sempena cuti Deepavali yang lalu, kami (Jamel, Firza, Faidzal & Bob) plan nak gi Krabi. Tapi, sebab cuaca tak menentu kat Hatyai, kteorg drop kat Kedah je. Then, terus shoot ke Langkawi. Planning memang ad-hoc tak igt. Main redah jek. Dengan news banjir kat Kedah la semua. Last minute betul la. So, nak cerita panjang-panjang pon tak gune sbb ramai dah gi Langkawi. Nak letak gambar pon tak gne sbb nanti berjela-jela. Dengan itu, pendekatan lebih matang, aku upload video je kat youtube yg mane ada gambar jek utk korg usha tgk.



Untuk pengetahuan korang, lagu kedua tu mmg saja aku jadikan lagu background sebab dari start kteorg keluar rumah sampailah rumah semula, lagu tu paling banyak kteorg dengar. Asal naik kereta je lagu tu. Naik lagi kereta lagu tu. Naik lagi lagu tu. Radio yang putarkan. Bukan CD. he he he ... tag line "Niat Kena Betul" ada cerita disebalik semua itu ...

1 comment:

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...