Thursday, January 27, 2011

Puzzled

Salam Satu Malaysia ...

Dah jarang sangat aku update blog ni. Reader pon bukan ramai sangat. So, xde la rasa bersalah ke apa. Just lately, kurang aktiviti menarik untuk diceritakan. Life kinda a boring lately. Tidur, makan, kerja, tidur, makan, kerja. Ntah lah. Adalah skit funs here and there. Tapi, nak cerita pon x best sangat pon. Heeeeeeee.

For a past 2 weeks, xde aktiviti yang betul-betul menarik. Khamis minggu lepas berfutsal dengan budak-budak di KL nih hah. Jumaat berfutsal dengan budak-budak di Klang nih hah. Sabtu ada tournament bowling company tempat kiteorg kerja kat Sunway. Malam tu pulak berfutsal skali lagi dengan budak-budak Klang nih hah. Ahad berfutsal lagi dengan budak-budak KL nih hah. So, pergi balik pergi balik tu je la kerja yang aku buat pon.

So, this week quite tight gak la from Monday to Wednesday. First time experience kot executive yg baru setahun jagung cm aku nih masuk meeting dengan Vice President, CEO, SGM, GM and SM level. Kalau ikutkan aku nih hanyalah kuli E1. Padahal level SM pon dah E4, GM dah E5 yang lelain tu korg leh expect la level berapa lak kan. Gegar lutut beb.

Memang kecut perut la before masuk tu. Meeting kol 9:00 pagi start. Kol 6:45 pagi aku dah bangun mandi. Cuak punya pasal, sakit perut berkali-kali gak lah. End up datang office lambat. Sia-sia je bangun awal-awal. Tapi, it's a good experience la actually. Outcome of the meeting pon quite promising although pas nih kene banyak nak kene follow up etc.

Tu lah. Rutin harian aku yang agak bosan. Next week plan nak buat something yang best skit. Lama x amik gambar nih. Ingat next week nak ambik gambar plak la. Kalau la mood nih mengizinkan. Tu lah. Susah betul kalau dah berkait dengan hati ini.

Apa nak buat ??
What to do ??
PUZZLED !!!!!!

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...