Sunday, February 20, 2011

Putrajaya Menjerit

Salam Satu Malaysia ...

Muzik Latar: Cinta Pantai Merdeka - Tropika
Nota Tangan: Title berdasarkan status FB seseorang yang telah diolah

Entri nih agak lewat skit sebab rasa macam kurang masa lak lately. Mana taknya, financial year company aku kerja dah nak abes. So, skang musim appraisal. Doakanlah aku dapat rating elok-elok hendaknya. Kalau murah rezeki, dapat lah bonus agi tahun nih. He He He. Actually, nak post pasal post-event Kenduri Doa Selamat Norain. Norain nih dlu clerk kat tempat aku keje. Esok die berangkat ke Tanah Suci untuk mengerjakan Umrah. So, last week dia buat kenduri doa selamat skit. Kteorg satu office turun lah memeriahkan majlis.

Dari Kiri: Nina, Faidzal, Aku, Fae

Lepas je majlis, kteorg terus pecah dua. Satu heading to KL. Satu heading to Putrajaya. Group akulah yang pecah ke Putrajaya. Kat situ, saja-saja nak mendera dua orang budak perempuan a.k.a wanita (i.e. Nina & Fae). Aku ng Faidzal tolong arahkan and amik gambar je. Saje je memain sebab masing-masing tade komitmen aritu. Btw, Nina tu yang pakai baju merah. Lagi satu tu Fae. Faidzal lak kemeja merah. Nak lagi gambar ???

Nina & Fae di Taman Botanic

Ko tunjuk ape Fae? xde ape-ape kot depan tu

Nina & Fae depan Masjid Al-Mizan facing camera

Nina & Fae depan Masjid Al-Mizan bajet nak candid

Ini bukan RED CARPET !!!

Faidzal yg banyak kasi idea nak pose cmne...

Daun kering pon jadilah..haish

Nina~

Cameraman with his so-called "model"

Kalau korang tak tau, kteorg amik gambar kat depan Masjid Al-Mizan & Taman Botanic. Masjid tu menarik gila. Taman Botanic tu bagi aku biasa-biasa je la kot. Yang best pasal Putrajaya ialah tiada jammed. So, kalau korang rasa nak visit tempat tade jammed cm KL, gi la sini. Aman je rasa. Ok. Gerak dlu. Kalau nak tgk photos lagi, ada dalam album FB aku. Hi hi hi.

2 comments:

  1. azmil, u've been tagged for contest. check my blog =D

    ReplyDelete
  2. far: is it ?????? will check it immediately :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...