Sunday, March 13, 2011

Akulah Kekasihmu

Salam Satu Malaysia ...

Niat di hati tadi pergi Pertama Kompleks untuk mencari jersi pasukan futsal & mencari knee guard. Tapi, jalan punya jalan tak jumpa-jumpa kedai. Demi tidak merugikan masa, singgah sebentar di Pusat Permainan Video kat sana. Situ ada jugak Karaoke Jamban. Layan gak lah. Jamban pon Jamban lah.

Actually, aku pergi situ takder reason yang munasabah pon. Saja jalan-jalan nak buang masa. Kalau duduk sorang-sorang nanti bukan-bukan plak difikirkan. So, agak-agak korang, lagu apa aku nyanyi kat situ? Ok! Tak payah teka la sebab aku tau korang bukan nak teka pon. Aku nyanyi lagu di bawah ini.



Berikut adalah lirik lagu tersebut (walaupun klip tu dh ada lirik). Lirik dia amat menyentuh perasaan nih hah. Macam tau-tau je kes die lebih kurang sama. Atuyai. Janji layan.

Akulah Kekasihmu by AXL

Itukah dia kekasih yang pernah berjanji
Memberi cinta untukmu sepenuh hati
Ia akan menyesal suatu hari nanti
Apabila ia mengetahui
Kekasihmu ini ingin kembali

Tahukah engkau ia tak sepadan denganmu
Walau beribu bisik janji ia merayu
Kekasihmu ini terlalu ingin kembali
Semenjak ia mengetahui
Kekasihmu itu membuat kau bersedih

(*)
Oh kekasihmu ini akan merasa gembira
Andai dapat bersama untuk selama-lama
Hanya untuk menyayangimu
Hanya untuk bercinta lagi

Andai engkau berduka
Aku yang pertama di sisi
Andai engkau bahagia
Akukan terus berdoa
Semoga suatu masa
Pintu hatimu kan terbuka
Dan kita akan kembali
Bercinta lagi

Aku akan kembali
Walau jalan berliku
Kernaku kekasihmu
Hingga ke akhir hayat

(ulang *)

Itukah dia kekasih yang pernah berjanji
Memberi cinta untukmu sepenuh hati
Ia akan menyesal suatu hari nanti
Apabila ia mengetahui
Kekasihmu ini ingin kembali

4 comments:

  1. erry: demi melupakan hati yang lara...igt, hari ini 13hb..semalam 12hb...

    ReplyDelete
  2. mmg femes kan lgu nie... rata2 my frens pun kalo karok nynyi lgu nie..:)

    ReplyDelete
  3. ADfeez: yup!!..ramai gile karok lagu nih..hahahaha

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...