Monday, January 2, 2012

Apa itu kawan?

Salam Satu Malaysia ...

"Kita ni, nama je kerja kat KL. Tapi, dalam 2 tahun, bkn setakat nak jumpa, tanya khabar pun, haraammm"

Itu adelah antara isi kandungan dialog filem Cinta Luar Biasa kalau korang ingat dulu lakonan Saiful Apek, Syahnie, Hans Isaac & Nasha Aziz. Jadi, kat sini aku nak share skitlah ape pendapat aku dalam entri tak seberapa ni. Sebelum aku proceed, cuba korg check video bawah ni dulu amik feel.



Video tu simple je. Benda yang kita lalui hari-hari. Bile aku belek-belek skit comment kat bawah tu, ada sorang bagi comment ...

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...