Sunday, April 29, 2012

Demi Sesuap Nasi

Sekali lagi kita bertemu di laman sesawang ni. Haaaa. Kali ni punya entri just nak share pasal career aku yang semakin berkembang. Cehh, ayat nak up x ingat. Basically, effective 2 Januari 2012, secara rasmi aku telah berpindah syarikat yang baru walaupun masih di bawah naungan syarikat yang sama. Jika sebelum ini aku berada bersama headquarters company, kali ni aku berpindah ke unit lain.

Jika mengikut expectation aku, aku akan berada di unit ini dan duduk di unit ini agak lama untuk aku menyesuaikan diri dengan persekitaran baru. Namun, selang 3 hari aku di unit ini, aku telah ditugaskan untuk ke satu unit projek lain. In term of environment, memang challenging compare to previous work scope aku. This is totally new experience. Doing new things. With new people.

Wednesday, April 25, 2012

Hlovate & Novel

Tanggal 24 April 2012. Bersejarah sangat ke semalam? Sejarah tu takdelah sangat tapi untuk aku agak bermakna gak lah sebab tambah satu angka lagi dari usia aku sebelum ni. Tanggal 25 April 2012, secara rasminya aku akan cuba berblog kembali secara separa aktif. Nak aktif macam dulu, memang susah sikit lah. Tanggal 25 April 2012 jugak, account FB aku akan kembali diaktifkan selepas hampir berapa lama (aku sendiri pon tak ingat). Tujuan aku menyahaktifkan acoount FB aku adalah sebab ......... peribadi. Jadi, kita tolak tepi itu semua.

So, apa topik nak cerita kat sini? Aku nak perkenalkan or promote novel yg telah aku baca. Dan yang sedang aku baca. Penulis novel yang aku nak bagitahu kat sini ialah Hlovate. Aku sejujurnya tak tau siapa pon dia ni.

Just nak dijadikan cerita, one day aku gi KinoKuniya KLCC ternampak satu buku bertajuk

More in here ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...